Tak je to i rozdílnou plochou té natištěné antény pro l-band, to je pravda. Ale tím žes to měl v kapse jsi to určitě ještě zhoršil.
Tak ale zase jsi jim zvýšil tržbu, tyhle krámy myslím u nás skoro nikdo nekupuje.
Jen bych ještě podotkl, že mne překvapilo, že mi to nabídlo v menu i češtinu, ta Pure Evoke umí jenom anglicky, německy a francouzsky. A myslím si, že jim jí ještě zvýším.... Tedy jeden už to na moji radu koupil, to byl ten, co mi to půjčoval, ten starší typ. A s tímhle jak jsem dnes běhal po pracovišti, tak získali zájem další tři. Z toho jeden dost značný, takže ten vypadá tak na 99%... Jeden tak na 60-75% a jeden tak na 30-40%. Takže uvidíme. Jinak zpět jsem jel jinudy a tentokrát to drželo s Pure Evoku krok lépe. A v jednom místě, kde Pure Evoke hrálo a toto nehrálo, jsem vystoupil z auta protože jsem potřeboval něco koupit a okamžitě, jak jsem vystoupil, tak to hrát začalo. Teď je to na nabíječce. Těch 10 hod nic moc, ale prý to mají ty všelijaké přehrávače mp3 taky takhle. Všichni se mne ptali, zda to umí třeba nahrávat na sd kartu. No, tak to to neumí, je to prostě jen rádio. Nic méně. Hraje. Při chození po ulici dobrý. Naáhodou jsem si s tím chodil a poslouchal z toho Wave. A v pohodě. Docela bych řekl i jako luxus. Tedy rozuměj tomu tak, že oni je vyhnali z FM, dnes jsou v nějakém podělaném DVB-T, kam vůbec nepatří. Já je poslouchal z DVB-S a oni tam minimálně 3x za den odvysílali reklamu, že si je lidi mohou naladit v kabelovkách. A já se vesele procházím po Liberci, v kapse mám něco, co vypadá jako krabička od sirek a z toho mi jede WAVE pěkně do ucha. A nic mi nechybělo. Takže dobrý.