Si kup rovnou ten Kenwood, ne? :-D
Já bych toho Kenwooda chtěl. Moc bych ho chtěl. Ale žena se cuká a prostě mi 5 táců na nějaké rádio neuvolní. To je první věc a druhá věc je ta, že stále nevím jak vyřešit anténu ? Novou pro DAB se mi místo původní montovat nechce. nevím kdo by to tam protahoval a jak by to prolezlo. A lepit tu, co k tomu dávají se mi taky na sklo nechce, mám strach, že mi tam vlítne šutr a budu měnit sklo a strhnout už to nepůjde a budu muset kupovat novou a nová stojí jak to Lingo samotné. Tak jsem se stále rozmýšlel a rozmýšlel...
a víš co? zkus ten tvůj pokus vylepšit tím, že si vezmeš do auta ten tvůj "kuchyňák" a zkus porovnat, jak jsou na tom příjmově, když už budeš jezdit po Liberci a testovat to...a nezapomeň vyjet na Ještěd
S kuchyňákem jsem jezdil po Praze. No těžko říct. Si na jednu stranu říkám, že to bude stejný. Tedy u obou píšou špičkovou citlivost. Na druhou stranu si říkám, že logicky, ten kuchyňák bude mít tu příjmovou destičku pro L-Band větší, takže by to měl chytat asi lépe nebo alespoń by to mělo lépe sedět v zatáčkách atd. čert ví.
kenwooda nemůžeš jen tak vyndat z auta a použít pro mobilní příjem
Ale dej pokoj. Zatím jsem prostě majitelem Pure Evoke S2 / kterou mimochodem u Teleka momentálně v prodeji nemají, ale pro změnu tam mají to pamětníkovo s netem/ a budu majitelem toho linga, což je pamětník taky, jen já si koupil ten novější model. A na Kenwooda si nechám zajít chuť s tím, že když něco někdo někde pustí nebudu se muset tahat s kuchyňákem, který je z těch Pure nejtěžší díky tomu nejlepšímu zvuku a těm 4 reprákům. Ale vylezu si tam jen s Lingem v kapse. viz. Třeba až tam něco spustí české radiokomunikace nebo RTI, to by mělo jít na ještědu chytit. myslím tedy až to osadí nějakými stanicemi, mohly by tam dát tu impulsovic dechovku, to by byla prča.
I když samozřejmě v této chvíli nemůžu vyloučit, že to bude fungovat dle mojich představ a že na konec nebudu kupovat i toho Kenwooda s tou anténou na sklo, ale v tom případě buď manželku klepne nebo se, se mnou rozvede.