Autor Téma: Videorekordér - je stále bežnou součástí obýváků (resp. domácností)  (Přečteno 25761 krát)

Kuba Melín

• Global Moderator
  • Profík
    • Zobrazit profil
    • DVB Servis
Když tady čtu ty příspěvky o likvidaci audiokazet - kvalitní audiokazety jsou dnes nesehnatelné zboží. Zejména IEC II a IEC IV typy, nejlépe TDK, Sony, BASF ale i jiné.

Než je tedy budete likvidovat, ozvěte se mi na mail (v profilu), rád si je vezmu ;)
S anténami je to jako s ženami - je to složitější, než to na první pohled vypadá :)

Profesionální instalace antén pro DVB-T, DAB i VKV FM, satelitních parabol, měření signálu a další poradenství - http://www.dvbservis.cz

Reklama

• Stálý člen

J T

• Člen
  • **
    • Zobrazit profil
Hokej ani fotbal mne naprosto nezajímají a jinak na to koukám cca ze 4 - 5 m a nemám problém ani s titulky. Navíc to je ještě poctivý Grundig, obraz je kvalitou srovnatelný s průměrným LCD, aspoň co jsem porovnával s plackami v obchodě či u známých. O zvuku ani nemluvě, Grundig má zvuk nedosažitelný pro běžné placky, které jen syčí a piští, basy abych pohledal.
Na chalupě mám 5 let starého Philipse 32PW862012, což je CRT, 100Hz a 16:9, u toho se obraz v pohodě vyrovná LCD, jenže rozměry na hloubku mi nedovolují ho mít doma :-(

Radoslav Košvanec

• Člen
  • **
    • Zobrazit profil
Vlastním 4 videorekordéry, dva z nich sú ale nefunkčné (6 hlavý HiFi stereo Thomson a S-VHS Mitsubishi). DVD/VHS kombo Toshiba mám v racku a používam ho primárne ako mechaniku k PCM procesoru Sony, druhé funkčné LG 6 hlavé HiFi stereo čaká na veľkú digitalizáciu hlavne starých SECAM kaziet z 80. rokov (ako jediné sa osvedčilo a tromflo aj kvalitnejšie, i keď staršie rekordéry Sony a Panasonic - tam ten obraz blikal a bol z 90% čiernobiely).
Používam aj 3 hlavový kazeťák Sony s manuálnou kalibráciou a hravo tromfne aj sebekvalitnejšie MP3 (má všetky 3 Dolby NR systémy).
Ako bonus mám aj Tesla B 115.

Média VHS a CC viem stále zohnať.

Týchto zariadení sa zbavovať nemienim, CRT TV Grundig z roku 2001 funguje stále bez poruchy.

pozemák

• Závislák
    • Zobrazit profil
Kubo, já psal ale o likvidaci VHS kazet nikoli MC kazet ;-) Už to tu včera opět kdosi vyhazoval. Nějaké blafy originálky jsem nebral, našel jsem tam VHS Panasonic E180. Je tam napsáno na samolepce štítku "HD Extra High Durability" nikde nic víc o kvalitě pásku. Obal je neoriginál - plastová ve vzhledu knížky. Jsou tam nahrané 2 filmy.

Takže opravdu už to lidi pomalu likvidují ...

Libor L

• Profík
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil
Ty se hrabeš už i v popelnicích? Takže máš další "odbornou" činnost! po anténařině ses dal na prolézání odpadních nádob! No fuj!  >:( >:(

Reklama

• Stálý člen