reklama

Autor Téma: Mazání stanic na TV Sharp LC32LE705E / LC40LE705E / LC52LE705E  (Přečteno 4461 krát)

Dušan L.

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 30
    • Zobrazit profil
Zdravím.

Prosím máte někdo zkušenost / radu / tip, jak VYMAZAT jednu stanici ze seznamu DVB-T stanic u televizoru Sharp LCxxLE705E ? Myslím že dotaz může být stejný i pro modely LCxxLE700E.

Proklikal jsem několikrát menu, pročetl manuál ale nikde nic. U analogových stanic existuje způsob jak je vymazat. U digitálních je možné pouze nastavit přeskočení stanice (např. 3), což je dost nešikovné, neboť pak je v případě přepínání kanalů pomocí P+ P- chaos v číslování (1,2,4,5,..), přičemž "přeskočenou" stanici je možné stále navolit přímo číslem...

Jediný způsob jak se zbavit stanice kterou již nechci (dubluje se mi ve více multiplexech) či už neexistují (zrušené či přejmenované) co jsem nalezl je Automatické instalace, která vymaže vše. Pak tu automatickou instalaci nechám dojet, nebo hned na začátku přeruším a ručně naťukám frekvence multiplexů, které chci v TV mít (tak ať nemám ty multiplexy, které se dublují z jiných vysílačů). Následně stanice seřadím. Uznejte sami, že to je tak trochu na makovici ;-(

V TV mám poslední verzi firmware.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 441
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Mazání stanic na TV Sharp LC32LE705E / LC40LE705E / LC52LE705E
« Odpověď #1 kdy: 29. 02. 2012, 00:58:09 »
Pokud je TV pitomá a mazání neumožňuje, tak bych tu stanici prostě jen přesunul na nejvyšší předvolbu, ať nepřekáží.


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 522
    • Zobrazit profil
Re:Mazání stanic na TV Sharp LC32LE705E / LC40LE705E / LC52LE705E
« Odpověď #2 kdy: 29. 02. 2012, 13:27:37 »
U TV Philips jsem mel stejny problem. Nenasel jsem jak smazat program. Jedine co slo, bylo dat ho na konec a "zesednout (zneviditelnit)" ho aby nefiguroval v PROG+/-.


Dušan L.

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 30
    • Zobrazit profil
Re:Mazání stanic na TV Sharp LC32LE705E / LC40LE705E / LC52LE705E
« Odpověď #3 kdy: 19. 03. 2012, 01:54:39 »
Díky moc za tipy - přesun na konec a nastavení "přeskakování" stanice v P+/- je vyhovujícím řešením.


Karel Cibulka

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 627
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Mazání stanic na TV Sharp LC32LE705E / LC40LE705E / LC52LE705E
« Odpověď #4 kdy: 19. 03. 2012, 11:05:22 »
 :) Někdy pomůže automatické ladění a v zápětí po naběhnutí skenování stopnout sken(EXIT) a tím pádem se vše smaže a nebude tam žádná služba,některé set-top-boxy to umí aniž by jsem musel mazat seznam TV stanic  :D
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Pavel

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 52
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Mazání stanic na TV Sharp LC32LE705E / LC40LE705E / LC52LE705E
« Odpověď #5 kdy: 21. 03. 2012, 09:05:51 »
Mám taky Sharp (LC37-D65E) a bohužel jsem řešil podobnou věc (po změně Primy na Primu family). Nejprve jsem taky odsunul program na jinou pozici a dal přeskakovat, ale kupodivu se mi pořád objevovala v EPG - mezi programy byla jedna prázdná stanice, což mi dost vadilo. Nakonec, protože mám jen 3 muxy a nic v analogu jsem taky dal automatickou instalaci. Každý hloupý STB umožní programy mazat a ten Sharp u analogu to umí taky, nechápu...
DVB-S: freesat | DVB-T: Ještěd (Mux 1,2,3), Černá Studnice (Mux 4), Jablonec n.N. K46; UPC kabelovka via DVB-T | DAB: SilverCrest z Lidlu


 

reklama