pokud se nepletu, tak se už pan Kos párkrát zde řešil...
Ano nepletete se, ale to byl problém po koupi USB dvb-t tuneru, který mi nešel vůbec. Pokud si dobře pamatuji, nikdy více jsem se na nic jiného neptal. Tento problém se vyřešil prodejem kámošovi z jiného města, kterému to jde(první zájemce, který bydlí o ulici vedle s ním měl stejný problém jako já, nic nenaladil). Problém s Mux2 nastal až včera, proto jsem se ptal znovu podle mě na trochu něco jiného.
Omlouvám se za to, že jsem podal málo vstupních informací. Proto doplňuji.
Lokalita, Smetanova ul. u bazénu. Anténu mám nějakou 10-15let starou colorku, do které jsem minulí týden na radu prodavače satelitní techniky zakoupil místo starého nějaký nový zesilovač(nevím přesně jaký musel bych se podívat, ale doporučil mi ho jako znalec stavu tv signálu v našem místě). Od ní vede koax asi 6m pod střechu a tam je též nově zakoupený napájecí zdroj, pak rozbočovač, na jednom konci po cca 5m koaxu Panosonic, tam výpadky mux2, dále druhý výstup rozbočovače cca 10m koax, další rozbočovač, 5m a tv se Sencorem, který právě ukazuje mux1 sila/kvalita 72/85 a mux2 sila/kvalita cca 55/45.
Pokud bych měl oba muxy stejně, tak se neptám, ale překvapilo mě, že jeden je v poho a druhý ze stejného vysílače nejde.
Asi to opravdu bude na nějakého tv technika.
Edit 18:48 Tak nakonec kravina. Byla uvolněná plastová krabice na anténě, do které se vložil nový zesilovač. Po pořádném připevnění je u obou muxů síla/kvalita 72/87. Holt měl jsem nejdřív hledat chyby, než se ptát.