reklama

Autor Téma: digi signal  (Přečteno 1858 krát)

jiří štěpánek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
digi signal
« kdy: 21. 02. 2012, 16:30:37 »
dobry den,je tu nekdo z ostravy-poruby?máma má 1,5roku stary lcd tv se zabudovanym dvb,presto se muze divat jen nekdy.obcas je signal kvalitni-i nekolik hodin i dni a pak po prepnuti tv hlasi neni signal coz trva nejakou dobu.antena je sta-pripravena na digi.jedna se o ulici svojsikovou-snad je v porube vice nespokojenych hledajicich nejake info o kvalite vysilani!protoze je mama starsi duchodkyne nechce zbytecnou platbu pres kabelovku nebo satelit.diky

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Wolfgang Wolf

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 516
    • Zobrazit profil
Re:digi signal
« Odpověď #1 kdy: 21. 02. 2012, 17:13:43 »
Svojsikova je na 7. obvodě a je od Hošťálkovického vysilače co by kamenem dohodil. Takže signál musí jet jak z praku. Nevím kdo a jak rekonstruoval STA, chyba může být zde i u matky (účastnická zásuvka, vadná šňůra, rušení atd). Zeptal bych se ostatních sousedů, kteří používají STA jak jim to jede a případně se obrátil na správce domu.
Honda Enduro Team


Jan Pavlis

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 476
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:digi signal
« Odpověď #2 kdy: 21. 02. 2012, 17:28:54 »
A jak trvá ta chvíle?Mně taky dělá,trvá to někdy 10 vteřin než to naskočí.Signál je O.k.Bude to asi televizí.Tv Hyundai LCD malá do kuchyně.Jiné to nedělají.Ani CHanghong,a to je nějakej křáp.
DAB:Bavorsko/11D,12D/ -Sasko/5C,9A,10D/ -Sasko-Anhalt/11C/ -Berlin/10B/


jiří štěpánek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:digi signal
« Odpověď #3 kdy: 21. 02. 2012, 20:27:01 »
televize je lg,ma i full hd-neni to bohuzel 10sek.-trva to i hodinu(nekdy dyl)je to nepravidelny,antenu delal podle spravce clovek povolany 500/hod.-profik-je to 6patro(signal na vidle).soused pod satelitni komplet-naproti vezak,anteny nektere z mobilnich siti taky jsou tam lidi na kabelu,myslim ,ze to nekdo rusi.kdo-jak to zjistit-


Libor L

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 695
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil
Re:digi signal
« Odpověď #4 kdy: 22. 02. 2012, 06:51:23 »
To, že někdo bere á 500Kč/1hod., ještě neznamená, že je profík! Profíci se nepoznají podle hodinové sazby za práci, ale podle kvality odvedené práce! Pokud máš "pocit" , že dochází k rušení tv signálu (pokud to onen profík není schopen odhalit), tak se obrať na místně příslušný územní odbor ČTÚ na Sokolské ul. v Přívoze a tam provedou následné kroky, k odhalení viníka rušení, teda pokud vůbec nějaký viník existuje! Spíše se jedná o nějakou prasárnu někde v instalaci.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Jan Pavlis

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 476
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:digi signal
« Odpověď #5 kdy: 22. 02. 2012, 08:50:09 »
Ať zkusí jinou televizi nebo setobox a pozná, kde je problém.Fleming taky nevěděl a přišel na to. A dneska jsou lidi o polovinu chytřejší.
DAB:Bavorsko/11D,12D/ -Sasko/5C,9A,10D/ -Sasko-Anhalt/11C/ -Berlin/10B/


Wolfgang Wolf

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 516
    • Zobrazit profil
Re:digi signal
« Odpověď #6 kdy: 22. 02. 2012, 09:56:19 »
A co se stane, pokud vytáhnete účastnickou šňůru ze zásuvky STA? Trochu si s tím pohrát, mohlo by to jet i na kus drátu s ohledem na výkon blízkého vysílače (100kW)
Honda Enduro Team


 

reklama