No rozhodně mě někdo nasare a to hodně nasere, když je schopen k věcem jako zde Who, Led Zeppelin, Genesis, Pink Floyd, Velvet Underground, Clash, jedním vrzem narvat věci jako Gott, Wanastovy Wjeci, estébáka Nohavicu a nevím jaké svinstva ještě, to je absolutní magor...Jestli něco nesnáším, tak je to přesně tohle !!! Ať udělá normální kanál pro normální lidi, kde budou Synkopy 61, Michal Prokop, Vladimír Mišík a druhý ať si udělá pro bolševiky, kde si bude pouštět ty svoje Olympici a Eláni a jiný kraviny... Víte, co řekli na Beatu, když tam někdo volal, že chce zahrát Elány ? Že takové věci nehrají !!! A stoupli tím u mne o 100 bodů. Něco k něčemu jde a něco k něčemu nejde. Janda se celý život nakrucoval v bolševické televizi a předváděl tam sprostosti a Mišíkovi zakazovali vystupovat v Praze atd. Ne v tomhle tedy ,,sametový" nebudu, něco je takové svinstvo, že to tam prostě nepatří at si to hrají na schůzích KSČM, ale mně to vysílání kazit nemusí a pokud bude, tak takový kanál ať si nabouchají do zadku. Zlatá VH1 Classic, tam takové prasárny, nehrozí.