Dobrý den,seriály, které byly doposud volně ke zhlédnutí, jsou nyní v sekci pro Předplatitele. Za jednorázovou cenu měsíčního poplatku tak máte možnost přehledně a na jednom místě najít svůj oblíbený obsah ( jako například kompletní videorachív pořadů a seriálů TV Nova, u nových seriálů je k dispozici následující epizoda ještě před TV premiérou; exkluzivní sportovní zápasy a knihovna několika stovek českých i zahraničních filmů a seriálů). Každý uživatel má možnost. Každý uživatel má možnost vyzkoušet předplatné na VOYO.cz na 7 dní zdarma. Podrobné instrukce najdete na webových stránkách VOYO.cz - http://voyo.nova.czDěkujeme za pochopení,tým VOYO
Kdo chce kam ...
Nové VOYO.cz Vám za jednu cenu nabízí mnohem více. Po zakoupení předplatného máte možnost si neomezeně a bez reklam přehrávat všechna videa v knihovně, k dispozci je například kompletní arhciv pořadů a seriálů TV Nova, u nových seriálů je k dispozici i následující epizda ještě ped TV premiérou; exkluzivní sportovní zápasy a knihovna několika stovek českých i zahraničních filmů a seriálů.
Souhlasím, vypadá to, že si myslí na větší sledovanost v TV. Dnes jsem snima prohodil pár vět po ICQ, ale je to jako psát mimozemšťanům. Člověk jako já, který je občas v práci do 10 do večera a nestihne svůj oblíbený seriál, v mém případě kriminálku anděl si chce pustit v archivu někdy později. Proč bych si měl platit za nějaký film na který moc nekoukám a nechci se tam koukat, jsem sporotvní fanoušek a dívám se na satelitu na nova sportu HD(kde si to platím), proč bych měl koukat (platit i tady) na voyu?
Člověk jako já, který je občas v práci do 10 do večera a nestihne svůj oblíbený seriál, v mém případě kriminálku anděl si chce pustit v archivu někdy později.