Autor Téma: prosim o pomoc  (Přečteno 77122 krát)

ales bradler

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
prosim o pomoc
« kdy: 13. 02. 2012, 09:23:57 »
UPS rada prosim

    zdravim vsechny prosim vas muzete mi poradit mnel sem digiTV je pravda ze sem na nej nadaval tak sem si poridil UPC stim ze mi daly pristroj ktery je totalne spatny ,ovladac to je neco strasneho ,jeto DSR 4101/58 muzete mi doporucit nejaky pristroj ktery pujde na tu kartu a budu si moci prispusobyt kanaly podle sebe ,mam telku LG 50PK750 pokud je mozne treba HD pristroj moc dekuji vsem za radu
« Poslední změna: 13. 02. 2012, 11:17:40 od ales bradler »

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Enik

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 592
  • Vědomí vlastní neznalosti je klíčem k poznání.
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:prosim o pomoc
« Odpověď #1 kdy: 13. 02. 2012, 09:54:05 »
Tak to máš ovšem smůlu!!! A UPS je záložní zdroj, nikoliv satelitní služba.


PIT0MEC

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 388
    • Zobrazit profil
Re:prosim o pomoc
« Odpověď #2 kdy: 13. 02. 2012, 10:01:02 »


Amos Komenski

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:prosim o pomoc
« Odpověď #3 kdy: 13. 02. 2012, 10:09:38 »
ales bradler kolik mas trid zakladni skoli vychozeny naucila se cesky a pracovala lepe nejenom brala dafki a pak chtela boze daj lechko zadarmo pomoc


Miroslav Kuzník

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 285
    • Zobrazit profil
Re:prosim o pomoc
« Odpověď #4 kdy: 13. 02. 2012, 10:27:44 »
Žadal o radu a vy ho znamkujete z češtiny.Jak malí kluci.
« Poslední změna: 13. 02. 2012, 10:34:09 od Miroslav Kuzník »

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Enik

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 592
  • Vědomí vlastní neznalosti je klíčem k poznání.
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:prosim o pomoc
« Odpověď #5 kdy: 13. 02. 2012, 10:41:46 »
Žadal o radu a vy ho znamkujete z češtiny.Jak malí kluci.
Tak nekritizuj a poraď! Blamáž.


ales bradler

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:prosim o pomoc
« Odpověď #6 kdy: 13. 02. 2012, 11:20:26 »
dik za radu  pokusim se zas vratit  do skoly treba to pak bude lepši,a treba bude i ta nejaka rada  ;)


Jan Pavlis

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 510
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:prosim o pomoc
« Odpověď #7 kdy: 13. 02. 2012, 11:56:00 »
Prosím o pomoc! Hlavně nepanikařit .pane Aleš ,a dotazovat se věcně. Myslel jsem,že se topíte.


Malata1 Jak

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 463
    • Zobrazit profil
Re:prosim o pomoc
« Odpověď #8 kdy: 13. 02. 2012, 12:00:54 »
Obávám se, že předmět "Jak psát jasné a věcné nadpisy diskuzí a předměty emailů" se ještě ve školách neučí.


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:prosim o pomoc
« Odpověď #9 kdy: 13. 02. 2012, 12:18:09 »
Tady je každá rada drahá když utekl od jedné povedené firmy ke druhé tudíž z bláta do louže.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Miroslav Kuzník

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 285
    • Zobrazit profil
Re:prosim o pomoc
« Odpověď #10 kdy: 13. 02. 2012, 12:26:07 »
Eniku nemám s UPC zkušenost čímž nemužu poradit.


Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:prosim o pomoc
« Odpověď #11 kdy: 13. 02. 2012, 12:38:20 »


ladik 12

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 105
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:prosim o pomoc
« Odpověď #12 kdy: 13. 02. 2012, 14:12:09 »
http://www.upc.cz/?CMP=paid+search_Seznam_companyprofile_firmy
Tam to budou určitě vědět
Tak tam urcite ne, to je kabelovka.
Spravne:
http://cz.upcdirect.com/
Pokud chcete pouzivat vlastni prijimac, mate moznost poridit pouze pristupovou kartu.
http://cz.upcdirect.com/satelitni-televize/predplacenakarta/


Stanislav Bula

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:prosim o pomoc
« Odpověď #13 kdy: 13. 02. 2012, 19:20:00 »
jaký koliv příjmač pro sky link i v hd


Niente Nobody

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 124
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:prosim o pomoc
« Odpověď #14 kdy: 15. 02. 2012, 19:01:25 »
Bohužel, 3 měsíce musíš zůstat u freeSAT, ale zeptej se na jejich podpoře, zda můžeš změnit tarif třeba na freeSAT medium kartu (199 měsíčně za asi 80 stanic, z toho kolem 50 slovansky dabovaných (česky, slovensky, ...). Koupil bych sat set-top box Ferguson Ariva 202E HD, přerovnáš si stanice dle libosti, mazání, přejmenování ... nemusíš ani pořizovat CAM modul. Já si připlácím i za balíček freeSAT plus (dalších 100 Kč měsíčně), tím se vyšplháš na 100 stanic, z toho 62 slovanských. Arivu 202E mám nyní také, seženeš za kolem 1750-1900 Kč, mohu vřele doporučit. Za malé peníze dostaneš opravdu hodně funkcí ...