reklama

Autor Téma: TV RTM už i z Jablonecké radnice  (Přečteno 11072 krát)

Karel Cibulka

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 627
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM už i z Jablonecké radnice
« Odpověď #15 kdy: 20. 12. 2011, 10:06:58 »
Tak mi to nedalo - s prutovkou vyhozenou na balkón to na K46 začalo ukazovat nějaký signál, takže jsem si půjčil pokojovou anténu hama 44192 a ejhle - Óčko, Noe i RTM běží i u mě v Pasekách.
Je ale pravda, že zatímco muxy 1, 2 i 3 z Ještědu běží na kus drátu, tenhle regionální mux má občas problémy i na tu pokojovku (já vím, žádný tázrak, půjčil jsem si jen na testy), tak snad dají do pořádku STA.

Ano,ale nesmí zasahovat Černá Hora,jinak je toto naprd!,musí být jen Hlavně Ještěd! protože Oba se navzájem ruší!!! to je fakt!!! bohužel !!!! tedy K 60 MUX 3 !!!! ostatní O.K. (návštěva-ne u mně doma!!!)
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Pavel

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 52
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM už i z Jablonecké radnice
« Odpověď #16 kdy: 20. 12. 2011, 21:55:13 »
On nám cestou na Trutnov zavazí Černostudniční hřeben, takže Ještěd, na který máme přímou viditelnost, to zřejmě přebije, ergo na K60 chytám plný signál bez rušení (na prutovku, hamu i na kus koaxu). Samo je otázka, jak by to bylo s STA, která je přeci jen ještě vejš a má jiné parametry.
Vím, že s tím má dost lidí problémy, snad se to dá do pořádku  :-\
« Poslední změna: 20. 12. 2011, 21:58:33 od Pavel »
DVB-S: freesat | DVB-T: Ještěd (Mux 1,2,3), Černá Studnice (Mux 4), Jablonec n.N. K46; UPC kabelovka via DVB-T | DAB: SilverCrest z Lidlu


Franta Finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 110
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM už i z Jablonecké radnice
« Odpověď #17 kdy: 20. 12. 2011, 22:20:48 »
to je kruta jose brtnikovstina todlec. Karel Cibulka nam tady predklada svoje nepodlezeny teorie. Karle, tady kluci v pasekach tu ČH chytnou na tom panelaku se smerovkou a mozna i bez zesiku. ale nikomu to nic nerusi. to se rusi jen tem, ktery to ruseni hledaj , jako je tvuj pripad v jinem vlakne a pripad joseho, krerej na kus dratu 5km od jestedu samozrejme zadne ruseni nema. radsi si overte situaci a neplodte tady bludy.


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re:TV RTM už i z Jablonecké radnice
« Odpověď #18 kdy: 21. 12. 2011, 00:35:03 »
Citace
pripad joseho, krerej na kus dratu 5km od jestedu samozrejme zadne ruseni nema.

ty blbe, já tě snad pozvu na navštěvu, zaplatim ti pivo a pak ti tu anténu rozmlátím o palici aby jsi se probral z těch žvástů a viděl si sám, co to je když se ruší v DVB-T stejný kanál...

jinak to je řešení alá ČRa, které taky vehementně tvrdí, že když vytáhneš solo anténu, odstíníš to budovou, tedy dáš to na bok, podle těch volů asi na zem nejspíš, ale ono je to úplně jedno, ono i když to dáš do půlky baráku, tak už Ještěd nechytíš... takže je to fuk...
ovšem ČH, která je na druhé straně, tu už tuplem ne...

/ ...co by možná šlo, dát do půlky baráku směrem na ČH... a pak by to mohlo jít z ČH bez toho, že by to bylo rušeno Ještědem, tedy odstínit barákem Ještěd, tuhle verzi jsme nezkoušeli... to je pravda....zkoušeli jsme chytit Ještěd bez ČH a to nejde.../

...a když to dáš na střechu tak chytíš Ještěd i ČH stejně...

Jenže cpát to na druhou stranu domu, to je tak komplikovaná varianta, že to se na to každý vykašle. Stejně tu má kde kdo v provozu DVB-S, takže když DVB-Ťáci neumí vysílat z Ještědu normálně, to se jim na tu trojku každý raději vykašle, nežli tam cpát ještě anténu na bok na ČH. Ale to by možná, možná šlo...

« Poslední změna: 21. 12. 2011, 01:08:46 od Emerson »
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL


Karel Cibulka

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 627
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM už i z Jablonecké radnice
« Odpověď #19 kdy: 21. 12. 2011, 03:23:31 »
to je kruta jose brtnikovstina todlec. Karel Cibulka nam tady predklada svoje nepodlezeny teorie. Karle, tady kluci v pasekach tu ČH chytnou na tom panelaku se smerovkou a mozna i bez zesiku. ale nikomu to nic nerusi. to se rusi jen tem, ktery to ruseni hledaj , jako je tvuj pripad v jinem vlakne a pripad joseho, krerej na kus dratu 5km od jestedu samozrejme zadne ruseni nema. radsi si overte situaci a neplodte tady bludy.


 Ty jsi evidentně blbec,protože než zprovoznili K 6O na Ještědu,tak Černá Hora tu šlapala v pohodě u ségry bez absolutně zjevných problémů na K 6O ale po spuštění Ještědu MUX 3 na tom samém K 6O nejde zhola NIC !!!! na MUXU 3 !!!! PŘEDNĚ !!!!!!
Tak pro to jsem modernizoval tu anténu na směr Bukovku (BUKOVA HORA)  na MUX 3 na nekonfliktním K 55 =) Ostatní MUX 1-2 jak ČH tak Ještěd v pohodě bez potíží,i když je anténa přímo na Černou Horu směrována =)  8)
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Franta Finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 110
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM už i z Jablonecké radnice
« Odpověď #20 kdy: 21. 12. 2011, 14:27:45 »
to je kruta jose brtnikovstina todlec. Karel Cibulka nam tady predklada svoje nepodlezeny teorie. Karle, tady kluci v pasekach tu ČH chytnou na tom panelaku se smerovkou a mozna i bez zesiku. ale nikomu to nic nerusi. to se rusi jen tem, ktery to ruseni hledaj , jako je tvuj pripad v jinem vlakne a pripad joseho, krerej na kus dratu 5km od jestedu samozrejme zadne ruseni nema. radsi si overte situaci a neplodte tady bludy.


 Ty jsi evidentně blbec,protože než zprovoznili K 6O na Ještědu,tak Černá Hora tu šlapala v pohodě u ségry bez absolutně zjevných problémů na K 6O ale po spuštění Ještědu MUX 3 na tom samém K 6O nejde zhola NIC !!!! na MUXU 3 !!!! PŘEDNĚ !!!!!!
Tak pro to jsem modernizoval tu anténu na směr Bukovku (BUKOVA HORA)  na MUX 3 na nekonfliktním K 55 =) Ostatní MUX 1-2 jak ČH tak Ještěd v pohodě bez potíží,i když je anténa přímo na Černou Horu směrována =)  8)

jen blbec se vyjadruje o situaci v miste ktere nezna.
nevis o tom jak to tady funguje zhola nic a pletes sem nejake ruseni cernou horou. prober se !


Karel Cibulka

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 627
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM už i z Jablonecké radnice
« Odpověď #21 kdy: 21. 12. 2011, 17:45:05 »

jen blbec se vyjadruje o situaci v miste ktere nezna.
nevis o tom jak to tady funguje zhola nic a pletes sem nejake ruseni cernou horou. prober se !
[/quote]


To že bydlím jinde,to neznamená že ke ségře se fyzicky nemohu navštívit a v té situaci ji pomoci s těmi problémy které zvládnu a jsem schopný je zprovoznit,vzhledem k tomu že předchozí návštěvu když jsem zhruba v Březnu byl u ségry,tak MUX 3 z Černé Hory šel BEZ PROBLÉMů a nyní NEŠEL,proč pak pane INTELIGENCÍ oplývající a při tom je vše při starém,kabeláž není porušena,anténa je naměřena na Černou Horu,MUX 1-2 fungují jak z Ještědu tak Černé Hory bez problémů,jen MUX 3 prostě od zapnutí Ještědu prostě NEJDE!!! tak kde je problém?!!
Vzhledem jak jsem tady na DZ dočetl k této problematice,tak jsem radši vyměnil anténní síto za Emme Esse LP anténu na Bukovu Horu a sic MUX 1-2 mám 3x ale hlavně jde o MUX 3 a ten mám z Bukové Hory pro ségru na K 55 a to je podstatný,jí je jedno jestli to bude z Černé Hory nebo Bukový Hory,jak mi řekla hlavně  AŤ TO JDE,a JDE TO na K 55 =) MUX 3 =)
Protože Síla na K 6O je 96% a kvalita myslím  12% nyní když jsem tam byl na naávštěvě a při tom v březnu to na K 60 bylo kvalita na 96% a kvalita na 72%,když běhala POUZE ČERNÁ HORA !!!!!!!!!! ale o co se snažím blbci to nevysvětlím =(
« Poslední změna: 21. 12. 2011, 18:31:26 od Karel Cibulka »
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)


Franta Finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 110
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM už i z Jablonecké radnice
« Odpověď #22 kdy: 21. 12. 2011, 20:08:26 »
nechapu vubec , ale opravdu vubec, co to ma delat tady ve forech o RTM v jablonci. proc tady nekomu cpes , ze nekde v tramtarii te rusi cerna hora nebo ze te rusi jested nebo coze te vlastne rusi.


Pavel

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 52
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM už i z Jablonecké radnice
« Odpověď #23 kdy: 05. 01. 2012, 08:38:30 »
Vraťme se k tématu :-) Nějak mi to mezi svátkama zase přestalo fungovat, nepozorujete nějaké změny?
DVB-S: freesat | DVB-T: Ještěd (Mux 1,2,3), Černá Studnice (Mux 4), Jablonec n.N. K46; UPC kabelovka via DVB-T | DAB: SilverCrest z Lidlu


Franta Finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 110
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM už i z Jablonecké radnice
« Odpověď #24 kdy: 05. 01. 2012, 21:22:45 »
stale to funguje i na kus dratu v miste kde predtim byla potreba kanalovka


Pavel

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 52
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM už i z Jablonecké radnice
« Odpověď #25 kdy: 16. 08. 2012, 18:50:31 »
A teď? Už týden to nejde ani na STA ani pokojovku...
DVB-S: freesat | DVB-T: Ještěd (Mux 1,2,3), Černá Studnice (Mux 4), Jablonec n.N. K46; UPC kabelovka via DVB-T | DAB: SilverCrest z Lidlu


 

reklama