Jan Poctivý: Ano máte pravdu. Já taky slyšel a z tohoto důvodu doporučil známému a to jsem neměl dělat poněvadž jsem mu ho pak samozřejmě musel připravit k provozu. O té negativní zkušenosti jsem zde tehdy psal takže jen stručně. Bohužel jsem zjistil že uvedený typ má skoro podobné vady jako jeho předchůdce CR-Fox kterého jsem provozoval 6 let /od roku 2003/ a kterou soudruzi z Koreje za tu dobu nedokázali novým firmware odstranit. Jedná se o samovolné miznutí určitých programů z TV seznamu pokaždé při práci v tomto případě v rádiovém menu. Je to na dlouhé povídání. Vzhledem k tomu že tehdy jsem na opravný firmware čekal již zmíněných 6 let / byť tehdy u toho Foxe to bylo trochu jinak,na zmizení třeba 50 kanálů ze seznamu stačilo pouze spustit frekvenci která už v přijímači byla/ tak po nynější zkušenosti jsem s touto značkou definitivně skončil.
Mira: Jsou to pozice družic které se dají přijímat na jednu parabolu. Co se týče programů tak z 28E jsou to BBC streamy kde je sport hodně často /občas i přenosy které jsou u nás pouze na placených kanálech/,na 23E samozřejmě Skylink či CS Link,na 19E Eurosport,DSF či již zmíněné ARD a ZDF a na 13E Rai Sporty 1 a 2,Supertennis,Al Jazerra Sport Global,AD Sport,Saudi Sporty 1 a 2 a též kanály kde je sport častým programem jako Arriadia,RTP int. atd.