Autor Téma: TV RTM z Ještědu  (Přečteno 56219 krát)

Michal Pavlíček

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 19
    • Zobrazit profil
    • Mobilenet.cz
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #135 kdy: 10. 01. 2012, 13:50:22 »
Minimálně od včerejška v regionálním multiplexu nevysílají stanice Óčko a Noe. Že by se s ReVi nakonec nedomluvili?
Óčko a Noe nevysílaly asi 2-3 dny. Těžko říci proč, nicméně od dnešního rána obě stanice znovu fungují.
Spíše by mne zajímalo, proč Óčko používá v některých pořadech "extra široký" formát, kdy je vidět jen půlka loga televize.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Karel Cibulka

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 627
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #136 kdy: 10. 01. 2012, 13:57:14 »
TV RTM z Ještědu je hezký ale NEŠŤASTNÝ K 32,protože pokud by dostali kanál podobný K 52 MUX 2 tak by RTM byli absolutně JINDE a byli by jistě na Ještědu bez problému =)
dalsi bohapuste blaboleni. ty ses neschopnej uzivatel , kterej vi o prijmu velky prd a svoji neschopnost transformuje v neschopnost vysilatele. pokud nemas nic k veci, tak se laskave nevyjadruj. prvne ses uplne mimo tema, za druhy akorat blbe blabolis. venuj se svemu regionu a pokud ti nejde mux3 tak si pozvi nejakeho odbornika a ne trumpety ktery tvrdej nejde.

Ano pane odborníku z ČRa ! ty budeš jejich tiskový mluvčí že =) reakce tomu odpovídá =D
Hlavně že si dokážeš obhájit K 60 na dvou vysílačích (J a ČH)
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)


Karel Cibulka

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 627
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #137 kdy: 10. 01. 2012, 14:19:43 »
V mém regionu Krašov a Svatobor jsou taaaak daleko(cca 80 KM)že mux 3 na K 52 se nemůže rušit když vysílají společně na K 52 a totéž K 48 s výjmkou pro Svatobor Mux 1 na K 49 a Krašov na K 34 =) takže Krašov tu šlape více než perfekně bez problémů pro všechny tři multiplexy ;)
To ovšem NEplatí pro Ještěd a Černou horu,ti jsou mnohem blíž ty trubko z ČRa ;)
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)


Franta Finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 110
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #138 kdy: 10. 01. 2012, 14:47:17 »
ja obhajuju jen to, ze chytrej si poradi a hnup blaboli po forech ze to nejde.


pinta finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 194
    • Zobrazit profil
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #139 kdy: 12. 01. 2012, 15:55:44 »
Tak sláva, konečně (na můj popud?) nastavili správný poměr stran (4:3) u Óčka.  :D

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 688
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #140 kdy: 12. 01. 2012, 17:21:02 »
Tak sláva, konečně (na můj popud?) nastavili správný poměr stran (4:3) u Óčka.  :D
Nefanděte si. ;)
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


David Tomek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 77
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #141 kdy: 12. 01. 2012, 18:25:41 »
Předevčírem jsem zasílal do společnosti ReVi i do stanice Óčko e-mail, že zde od počátku běží Óčko ve špatném obrazovém módu a od dnešního rána to jede jak má. Docela jsem rychlou reakcí potěšen.


pinta finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 194
    • Zobrazit profil
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #142 kdy: 12. 01. 2012, 20:54:23 »
Tak sláva, konečně (na můj popud?) nastavili správný poměr stran (4:3) u Óčka.  :D
Nefanděte si. ;)

 ;D Je mi jasné, že jsem je na to jistě neupozorňoval jen já, nejspíš už těch urgencí bylo tolik, že to již dále nemohli přehlížet.  :D
Mě spíš trochu vrtá hlavou, že to nevadilo samotnému Óčku, které jim za vysílání (už?) platí.


Michal Pavlíček

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 19
    • Zobrazit profil
    • Mobilenet.cz
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #143 kdy: 25. 01. 2012, 00:42:47 »
Nevíte, co to furt kutí na těch můstkách?
Opět je tu výpadek Óčka a Noe (už dva dny). RTM ale jede v pohodě.


pinta finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 194
    • Zobrazit profil
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #144 kdy: 18. 02. 2012, 16:45:31 »
NĚCO už hraje na čtvrté programové pozici TEST. Bohužel mám dneska tak mizerný signál, že nevím co.  >:(

Tak podle všeho to je jakási Stil TV. http://stiltv.cz/
« Poslední změna: 18. 02. 2012, 16:54:59 od swejzi »


Libor L

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 695
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #145 kdy: 18. 02. 2012, 17:39:26 »
Dle infa "od vedle" je to Still tv.


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 688
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #146 kdy: 18. 02. 2012, 20:45:05 »
Můžu se zeptat, kde je to "vedle"? U nás si na "(nevhodné slovo)" nehrajeme...
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 688
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #147 kdy: 18. 02. 2012, 20:48:30 »
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


David Tomek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 77
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #148 kdy: 19. 02. 2012, 10:19:22 »
Ano. Mohu potvrdit. STIL TV na čtvrté programové pozici v multiplexu ReVi.


Karel Cibulka

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 627
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #149 kdy: 19. 02. 2012, 10:42:58 »
No zkoušel jsem u našich ten K 32 a RTM to zřejmě nebylo,spíš jsem to viděl na Veřejný K 32 a tomu by odpovídala i síla cca 36% a kvalita 42%,tamní sencor mi to nezpracoval,vzhledem k pokrytí TV RTM usuzuji že tento multiplex to nebyl =)
Lukáši jde ti ten TV RTM u tebe na jižním městě? na K 32?tipuji že asi ne,má malý pokrytí a neštastný skokanský můstek,Hold kdyby to šířili z Ještědu a hlavně kdo rozhodl o tom K 32?takový nesmyslný kanál,to ti chytrolíni z ČTÚ nevěděli že to bude rušit veřejný multiplex?To nemohli vystavit jiný nekonfliktní a mohli by jet a vysílat z Ještědu!to mně hlava nebere
Mimochodem kdyby vysílali z Ještědu  i třeba 2 KW na nekonflitním Kanále,tak by to měl i Lukáš na jižním městě,jsem si o tom přesvědčen! a možná u našich bych to taky naladil,terénní profil k Ještědu je výborný =)
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)