Autor Téma: TV RTM z Ještědu  (Přečteno 56127 krát)

Karel Cibulka

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 627
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #120 kdy: 05. 01. 2012, 08:50:09 »
 :) Tady je profil k Bukovce  :D Není to čistý ale je to lepší než nic nehledě na těch 12 KM to ujde,myslím převýšení nějakych 600 metrů na přímý signál k Bukovce,pokud by tam ten kopec nebyl...viz fotka =)
Bohužel GENUS TV z BUKOVKY nebude,tak NET,to je tutovka a Noťas přilíplý k netu,a pohodička =)
« Poslední změna: 05. 01. 2012, 08:55:38 od Karel Cibulka »
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Karel Cibulka

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 627
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #121 kdy: 05. 01. 2012, 12:05:29 »
 :) můžu dát foto bukovky tedy pokrytí v místě...jó to ČRa mají celý zelený zato skutečnost je jaksi jiná viz např. JANOVICE...BEZ SIGNÁLU DVB-T BUKOVA HORA =)
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)


Franta Finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 110
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #122 kdy: 05. 01. 2012, 21:09:31 »
Citace
vcera jsem jel kolem inkriminovaneho mista . na baraku je dlouha kolorka asi neco takovyho: http://www.televiznianteny.com/merici-protokoly/color-x-sup jeste ke vsemu na dvoumetrovym stozaru, kterej je umistenej na vytahove sachte.
antena je uplne vodorovne namirena v azimutu na jested.  jested je minimalne 15 stupnu vejs. asi chytaj nejakej sum z nisacentra , ale ne z jestedu :))

To mají nejspíše na Němce na Lobau za účelem příjmu 3 německých muxů. Ještěď nefunguje, tluče se s ČH, tak proč by se jím zabývali ? Nebo se pokoušeli chytit Bukovou horu, když se Ještěd na mtx 3 nedá používat a jestli to tam lidi moc chtěli, tak jim to třeba Kendik nechal přetočit na Bukovku.

Když pojedeš dál do města po stejné ulici, tak o kus dál jde chytit Praha a o ještě další kousek dál
jsem osobně chytil bez problémů Krašov.

Čili to je to, co říkají i veřejně ČRa. Když to nefunguje chyťte si jiný vysílač.
Ale u nás nechytím ani Bukovku ani Krašov ani Prahu. Jen Lobau, tam to není. Jelení horu, tam to taky neni
a Ještěd a Černou horu a na těch se to tluče.
coze ?? myslis ze kolorka otocena na jested je urcena k prijmu nemcu ??? radsi  mi to jet vyfotit, nic takovyho sem nevidel


Karel Cibulka

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 627
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #123 kdy: 07. 01. 2012, 18:37:05 »
 :) pokryti J a taky ČH  ;)
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)


Franta Finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 110
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #124 kdy: 07. 01. 2012, 20:07:31 »
jakou spojitost maji tvoje prispevky s rtm z jestedu ?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Karel Cibulka

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 627
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #125 kdy: 07. 01. 2012, 20:21:35 »
jakou spojitost maji tvoje prispevky s rtm z jestedu ?

Třeba porovnej Pokrytí RTM a Mux 3 i kdyby se vysílalo čistě teoreticky z Ještědu,tak má větší pokrytí než RTM i z Ještědu na 32 K s výkonem 1 KW oproti současných 20KW MUX 3 K 6O při schodném z ČH kanálu,pokud by byl jiný tak by se vysílalo plných 50 KW a to už teprvka by byl rozdíl!!!!! od RTM !!!!!
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)


Karel Cibulka

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 627
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #126 kdy: 07. 01. 2012, 20:52:12 »
jakou spojitost maji tvoje prispevky s rtm z jestedu ?

Být Inzerent tak nevím nevím zda li bych šel do TV RTM kdy mají mizerné pokrytí,sic MUX 3 mají lepší ale zase sdílená K 60 , taky žádná sláva,nejlepší je MUX 1-2 kdy mají krásné pokrytí a nerušené,tak tady bych jako inzerent šel protože vím že zde lidi můžou sledovat program a můžu cílit reklamu,na rozdíl od mizerných sítí RTM =)
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)


Franta Finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 110
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #127 kdy: 09. 01. 2012, 18:25:34 »
jakou spojitost maji tvoje prispevky s rtm z jestedu ?

Být Inzerent tak nevím nevím zda li bych šel do TV RTM kdy mají mizerné pokrytí,sic MUX 3 mají lepší ale zase sdílená K 60 , taky žádná sláva,nejlepší je MUX 1-2 kdy mají krásné pokrytí a nerušené,tak tady bych jako inzerent šel protože vím že zde lidi můžou sledovat program a můžu cílit reklamu,na rozdíl od mizerných sítí RTM =)

tvoje uvahy mistni inzerenty vubec nezajimaj. pokud budou chtit lokalni zasah pujdou do rtm pokud lehce nadregionalni pujdou do genusu. lokalni inzerenty nezajima nejakej mux 1,2.



Karel Cibulka

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 627
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #128 kdy: 09. 01. 2012, 21:41:55 »
jakou spojitost maji tvoje prispevky s rtm z jestedu ?

Být Inzerent tak nevím nevím zda li bych šel do TV RTM kdy mají mizerné pokrytí,sic MUX 3 mají lepší ale zase sdílená K 60 , taky žádná sláva,nejlepší je MUX 1-2 kdy mají krásné pokrytí a nerušené,tak tady bych jako inzerent šel protože vím že zde lidi můžou sledovat program a můžu cílit reklamu,na rozdíl od mizerných sítí RTM =)


tvoje uvahy mistni inzerenty vubec nezajimaj. pokud budou chtit lokalni zasah pujdou do rtm pokud lehce nadregionalni pujdou do genusu. lokalni inzerenty nezajima nejakej mux 1,2.

 Ano RTM je o Liberci a Jablonci a tím to končí,protože ostatní jsou OUT =I
 A Genus zase ne všicí z LBC kraje,protože jsou hluchý místa bez signálu kvůli zdílenému K 60 z dvou vysílačů
 A pro to Mux 2 právě přesně zasáhne VŠECHNY v LBC kraji na rozdíl od dvou předešlých =) asi tak rozuměno =)
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)


pinta finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 194
    • Zobrazit profil
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #129 kdy: 09. 01. 2012, 21:42:32 »
Minimálně od včerejška v regionálním multiplexu nevysílají stanice Óčko a Noe. Že by se s ReVi nakonec nedomluvili?
« Poslední změna: 09. 01. 2012, 21:45:54 od swejzi »


Karel Cibulka

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 627
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #130 kdy: 09. 01. 2012, 21:58:56 »
Pokud bych chtěl mít Genus TV pokrytí tak na 52 K,protože to pokryje celý LBC kraj a bez potíží,tedy pokud by to šlo zrealizovat aby tomu rozuměli všicí na rozdíl od nešťastného K 60 protože díky rušičce Ještěd je to naprd s Černou Horou někde,právě ty hluchý místa na rozdíl K 52 kdy tento kanál toto absolutně nezná,protože krkonošská ČH má jiný vysílací kanál a tak s Ještědem se navzájem NERUŠÍ
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)


Karel Cibulka

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 627
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #131 kdy: 09. 01. 2012, 22:11:28 »
Minimálně od včerejška v regionálním multiplexu nevysílají stanice Óčko a Noe. Že by se s ReVi nakonec nedomluvili?

Óčko a Noe chtí kvalitní pokrytí a to se dosáhne jen jinými frekvenci pro Ještěd a jiný pro krkonošskou Černou Horu přesně dle vzoru MUX 2,a do toho by tito TV šly =)
Samozřejmě pokud by chtěli Ještěd,tak není problém Černá Hora to vysílat nutně nemusí v síti 3 tv očko a noe =)
« Poslední změna: 09. 01. 2012, 22:13:41 od Karel Cibulka »
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)


Karel Cibulka

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 627
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #132 kdy: 09. 01. 2012, 22:21:14 »
TV RTM z Ještědu je hezký ale NEŠŤASTNÝ K 32,protože pokud by dostali kanál podobný K 52 MUX 2 tak by RTM byli absolutně JINDE a byli by jistě na Ještědu bez problému =)
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)


Franta Finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 110
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #133 kdy: 10. 01. 2012, 08:47:06 »
Minimálně od včerejška v regionálním multiplexu nevysílají stanice Óčko a Noe. Že by se s ReVi nakonec nedomluvili?
jablonec vse OK


Franta Finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 110
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #134 kdy: 10. 01. 2012, 08:51:52 »
TV RTM z Ještědu je hezký ale NEŠŤASTNÝ K 32,protože pokud by dostali kanál podobný K 52 MUX 2 tak by RTM byli absolutně JINDE a byli by jistě na Ještědu bez problému =)
dalsi bohapuste blaboleni. ty ses neschopnej uzivatel , kterej vi o prijmu velky prd a svoji neschopnost transformuje v neschopnost vysilatele. pokud nemas nic k veci, tak se laskave nevyjadruj. prvne ses uplne mimo tema, za druhy akorat blbe blabolis. venuj se svemu regionu a pokud ti nejde mux3 tak si pozvi nejakeho odbornika a ne trumpety ktery tvrdej nejde.