reklama

Autor Téma: TV RTM z Ještědu  (Přečteno 39291 krát)

David Tomek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 77
    • Zobrazit profil
    • E-mail
TV RTM z Ještědu
« kdy: 01. 11. 2011, 16:43:01 »
Obraz u regionální stanice TV RTM je již čistý, Óčko a TV Noe zatím bez obsahu.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #1 kdy: 01. 11. 2011, 16:52:20 »
Obraz u regionální stanice TV RTM je již čistý, Óčko a TV Noe zatím bez obsahu.

Ano. Z RTM se včera vyjádřili, že dnes do 18,00 to bude zcela čisté a cesta plně digitální.

Jen se neví, zda od 18 hodiny už půjde také plný výkon ty 2kW nebo ještě nikoli. Teď jsem to testnul a je to stejné jako před tím, nechytím to.

Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL


David Tomek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 77
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #2 kdy: 01. 11. 2011, 16:58:49 »
Momentálně s tím něco provádějí. U TV RTM kde byl před chvilkou ještě čistý obraz, je v současné chvíli pouze zvuk. Nicméně nám to již jede i na malém televizoru v kuchyni s obyčejnou pokojovkou, tak se necháme překvapit.


[cz] stanley

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 99
  • Ono to zase nejde ;o)
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #3 kdy: 01. 11. 2011, 18:02:06 »
Tak je po 18. hod. a výsledek je stále stejný..RTM nechytím...ještě to testnu na venkovní anténu
Vantage HD-8000S+TaT+Diablo2.3 UW 1.xx+HDD WD 2.5" My Passport Essential 250GB USB 2.0
Napojeny to mam na
T90 - 1w+4,8e+9e+13e+16e+19,2e+23,5e+28e


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #4 kdy: 01. 11. 2011, 18:07:39 »
Tak též potvrzuji. Nechytím zhola žádný mux s RTM na K32. Nic.
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



David Tomek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 77
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #5 kdy: 01. 11. 2011, 18:19:07 »
Aktuální TV noviny na RTM v 18H00 začali sice informací, že vysílají digitálně, ale žádná bližší informace o výkonu nezazněla.
Na televizoru, kde máme signál z antény se zesilovačem se dnes ukazatel signálu vyšplhal na plných 10 z 8, ale přecijen tady v Hanychově je to vzhledem ke vzdálenosti vysílače asi naprostá samozřejmost. Od dnešního odpoledne tu funguje i bezproblémově pokojová anténa. Óčko a Noe pouze info o transpondéru, stále ale bez obsahu.


[cz] stanley

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 99
  • Ono to zase nejde ;o)
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #6 kdy: 01. 11. 2011, 18:31:42 »
Tak jsem to ještě testnul s venkovní ant a NIC...
Doufám, že zvednou výkon vysílače, páč by se zvýšilo pokrytí a profitovalo by z toho i óčko
Vantage HD-8000S+TaT+Diablo2.3 UW 1.xx+HDD WD 2.5" My Passport Essential 250GB USB 2.0
Napojeny to mam na
T90 - 1w+4,8e+9e+13e+16e+19,2e+23,5e+28e


Pavel

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 52
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #7 kdy: 01. 11. 2011, 19:33:43 »
Jabl. Paseky - STA nic, ext. anténa nic. Na 32 k. neskočí ani puntík  :-[
DVB-S: freesat | DVB-T: Ještěd (Mux 1,2,3), Černá Studnice (Mux 4), Jablonec n.N. K46; UPC kabelovka via DVB-T | DAB: SilverCrest z Lidlu


Franta Finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 110
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #8 kdy: 01. 11. 2011, 22:25:40 »
jbc stale nic nic nic a zas nic. kdyby tu byl aspon ten sum , ale ono to ani nesumi.


Pavel

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 52
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #9 kdy: 02. 11. 2011, 19:54:34 »
http://www.tvrtm.cz/tv-rtm-nove-digitalne-a-z-jestedu-id-9755.html

Hlavní je, řádně se vytahovat, jak to poběží...  >:( Prostě nic, ani ťuk a to jsem dnes byl na 4 místech v Jbci.
DVB-S: freesat | DVB-T: Ještěd (Mux 1,2,3), Černá Studnice (Mux 4), Jablonec n.N. K46; UPC kabelovka via DVB-T | DAB: SilverCrest z Lidlu


Franta Finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 110
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #10 kdy: 03. 11. 2011, 06:51:14 »
to chce klid a ne litat po jablonci. dokud tady nekdo nenapise ze to jde, tak bych tomu nevenoval vic namahy nez v case reklamy otestovat teplomery


Pavel

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 52
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #11 kdy: 03. 11. 2011, 20:45:29 »
To bylo za prací a měl jsem u sebe notebook s DVB-T tunerem, zas tak mě to netankuje  ;)
DVB-S: freesat | DVB-T: Ještěd (Mux 1,2,3), Černá Studnice (Mux 4), Jablonec n.N. K46; UPC kabelovka via DVB-T | DAB: SilverCrest z Lidlu


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #12 kdy: 03. 11. 2011, 20:48:29 »
Dnes jsem to viděl v činnosti u známého, co to chytí a potvrzuji, že kvalita už je naprosto OK.
Ovšem já sám to nechytím.

Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL


Michal Pavlíček

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #13 kdy: 07. 11. 2011, 15:14:44 »
Tak jsem se dnes konečně dostal k přeladění a vše běží. RTM, óčko i TV Noe (jen chybí popis programu). Na čtvrté pozici pak Test.


Franta Finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 110
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #14 kdy: 07. 11. 2011, 17:05:59 »
kolega co bydli v jablonci na zizkove vrchu s primym vyhledem na jested hlasi , ze mu to funguje . ma nejaky sejto bez zesilovace.


 

reklama