Autor Téma: TV RTM z Ještědu  (Přečteno 42881 krát)

╟╫┼┼┼┤

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 78
    • Zobrazit profil
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #15 kdy: 07. 11. 2011, 22:46:40 »
Jen nevím proč to óčko má příznak WIDE...
Ještěd, Černá Studnice, Löbau, Śnieżne Kotły

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Franta Finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 110
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #16 kdy: 08. 11. 2011, 22:46:36 »
dneska jsem zjistoval co a jak a neni to jentak obycejny sejto, ale ma to dalsi prvky navic. dokonce chyta bukovku a rikal, ze najednom prijimaci v dome to (RTM) ma hranicni hodnoty jako bukovka a uz to nenaladi. to je dobra zprava :))))


Franta Finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 110
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #17 kdy: 14. 11. 2011, 17:32:05 »


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 685
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #18 kdy: 14. 11. 2011, 18:25:03 »
Díky za tip.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #19 kdy: 14. 11. 2011, 21:35:30 »
Ale a je to tady. To znamená, že ,,lalok" na Jablonec nebude. A že to tedy nikdy v životě nechytím...
Přitom od samého začátku všichni říkají, že ta K32 je nesmysl...

To musí snad dělat ti lotří z ČTÚ schvalně ? Nebo jsou podplacení ČRa...
To snad není možný, na to přece normální člověk nemůže přiít dát jim K32.

A teď tedy budou mít dvě frekvence, jako měli v analogu. Tak o co je ten digital lepší ?
To tedy jim nemůžou sebrat tu K32 dát jim pořádný kanál aby mohli mít pořádná stanoviště
a pořádný výkon ?

To si z nás ti zahradníci z ČTÚ dělají pr..l nebo jak ?

Napřed povolí ČRa ,,samorušení" změnů parametrů Mux 3 a naprosté dojebání jednofrekvenční sítě,
tak aby nefungovala.... A pak odstřelí lokálku...

Tak tedy děkujeme těm hajzlům za dva multiplexy. Ještě, že tu chodí Němci, když by ČTÚ dosáhl na ně,
tak by určitě zkurvil i je, ještě, že je to jiný stát...


« Poslední změna: 14. 11. 2011, 21:43:57 od José Brtník »
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Franta Finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 110
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #20 kdy: 14. 11. 2011, 22:02:38 »
ty se jeste necemu divis ? kde vubec bydlis ze te trapi lalok na jablonec ? ve vrataku ?
nakonec to dopadne tak, ze budto dostanou novej pridel a pudou vejs nebo pouzijou 32 i v jabku na stavajicim AS na radnici , coz bude znamenat ze jih mesta bude mit utrum , protoze AS byl namirenej dolu aby nerusil primu na maly skale. coz samozrejme muze furt rusit ty pardubice


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #21 kdy: 14. 11. 2011, 22:17:54 »
Ve Vraťáku zrovna ne, ale toto je nasměrované přímo na Liberec a dle těch simulačních fotek, co tu byly, tak to nezasáhne ani Vesec. Jsou tu odezvy z Hanychova a chytí to kámoš v Rochlici u kterého jsem na to koukal... Ale v podstatě, vlevo, vpravo od stanoviště to nechytíš, příklad Dlouhý most apod. Říkám ani do Vesce to nejde. Tak to je na prd.
« Poslední změna: 14. 11. 2011, 22:45:33 od José Brtník »
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL


Franta Kostka

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 189
  • Pozor na psychopaty a práskače!
    • Zobrazit profil
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #22 kdy: 15. 11. 2011, 19:49:46 »
tak evidentně už přibyl také na mapě vysílačů

http://www.mapavysilacu.cz/mapglobal.html?tid=8418

tak si místní mohou dělat terénní profily
příjem DVB-T: Praděd, Radhošť, Polsko...


Franta Finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 110
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #23 kdy: 15. 11. 2011, 20:19:17 »
z toho je myslim vicenez jasne , proc to v jablonci nejde :) rikam bravo RTM , bravo CTU :))) prikladny lamerstvi :)))


Miroslav Laduna

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 232
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #24 kdy: 21. 11. 2011, 14:31:47 »
RTM bude mít vykrývač DVB-T v Jablonci na radnici, K46. Spuštění během prosince.
Antény pod můstkem půjdou nad stromy, ale až z jara.


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 685
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #25 kdy: 21. 11. 2011, 15:08:09 »
RTM bude mít vykrývač DVB-T v Jablonci na radnici, K46. Spuštění během prosince.
Antény pod můstkem půjdou nad stromy, ale až z jara.
Zdroj?
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Miroslav Laduna

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 232
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #26 kdy: 21. 11. 2011, 18:26:13 »
Zdroj RTM.
Co se týká těch můstků, mnohem zajímavější by bylo umístění na tu budovu nad nimi, tam to ale zatím nelze.


Miroslav Laduna

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 232
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: TV RTM z Ještědu
« Odpověď #27 kdy: 24. 11. 2011, 11:01:19 »
Na jaře, až dojde k úpravě AS pod můstky by to mohlo vypadat maximálně takhle.


pinta finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 193
    • Zobrazit profil
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #28 kdy: 03. 12. 2011, 13:46:17 »
Tak se konečně udělalo trochu hezky a já jsem totálně bez signálu. Nebo to snad vypnuli? Hraje to někomu?


Dominik Laskaj

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 17
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV RTM z Ještědu
« Odpověď #29 kdy: 03. 12. 2011, 16:29:06 »
Ano od rána nevysílali, ale teď už to jede. Ale takto už vysílání přerušili několikrát. Horší je jak se u Óčka neumějí vypořádat s 16:9 a to nízké rozlišení je skoro nekoukatelné.