Autor Téma: Sdílení karet  (Přečteno 8564 krát)

Čestmír Polák

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
Sdílení karet
« kdy: 12. 10. 2011, 13:58:21 »
Tohle je speciálně pro Ivana z Kolína, který diskutuje zde: http://www.digizone.cz/clanky/ferguson-ariva202e-full-hd-satelitni-prijimac/
pod recenzí o legálnosti sdílení karet v domácnosti atp. Jen kvůli Vám sem dávám obrázek pro Vaši představu, jak to asi může takové sdílení v praxi vypadat. Víc o tom psát nechci a nemohu, to si sežeňte jinde. Jak vidíte, ani návod nebudu přikládat. Poskytovatelé to nemají rádi a pokud doma chcete sdílet, tak si kupte legálně u Skylinku legální "kartu" pro sdílení v domácnosti. Ono takové sdílení láká k tomu, aby  například i sousedi mohli z jedné karty cucat kódy a to se poskytovatelům nemůže líbit.
VanTage 7100TS Kombo, Kaon KVR-1000TS PLUS, Strong DVB-T2, GigaBlue HD Quad Plus, Technisat DigitRadio 210,  SkyLink, freeSat, T-REX, Irdeto Cryptoworks, IRDETO, SKY IT, Polsat.

Reklama

• Stálý člen

Honza Novák

• Závislák
    • Zobrazit profil
Re: Sdílení karet
« Odpověď #1 kdy: 12. 10. 2011, 14:05:09 »
Čestmíre, já sdílím na Arivě jednu kartu v jedné domácnosti (obývák, dětský pokoj), a bylo mi vysvětleno, že i to je protizákonné, ale že se na to nedá přijít.

Čestmír Polák

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 12. 10. 2011, 14:11:52 »
Co oči nevidí, to srdce neželí. Psát o tom však na tomto serveru nelze a ani nebude. To musíte pochopit.
VanTage 7100TS Kombo, Kaon KVR-1000TS PLUS, Strong DVB-T2, GigaBlue HD Quad Plus, Technisat DigitRadio 210,  SkyLink, freeSat, T-REX, Irdeto Cryptoworks, IRDETO, SKY IT, Polsat.

Ivan z Kolína

• Člen
  • **
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 12. 10. 2011, 14:31:08 »
Já jsem ani v nejmenším nezahájil debatu ohledně legálnosti sdílení. Jen jsem se zeptal k čemu, lze u toho recenzovaného modelu využít LAN rozhraní. Že ostatní diskutující napadne jenom sdílet karty je smutné a že nic jiného, co by šlo s LAN rozhraním dělat nezajímá ani Vás, recenzenta, je ještě smutnější.

Mám zkušenost s přístroji typu Dreambox nebo AB IPBox, kde je možnost sdílení karet naprosté minimum z toho, k čemu všemu lze síťové rozhraní využít (ovládání z webu, streamování videa, změna settingu, on-line upgrade, stahování pluginů, FTP, CIFS, on-line video-služby, přístup na web, do mailu ...). Pokud nic z toho ten přístroj neumí (a já fakt nejsem čmuchací pes, abych to na základě VAŠÍ NULY INFORMACÍ O LAN poznal), měl jste to do té recenze napsat a bylo. Za nejasnosti a následnou diskusi ohledně legálnosti sdílení, o kterou jsem vůbec nestál, tak můžete hlavně Vy, protože jste o možnostech využití LAN bohužel nenapsal vůbec nic.

Stefan Bukovan

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 14. 10. 2011, 12:11:44 »
Ale áno, začal. Citujem z debaty:

Datum:   12. 10. 11:53
Vložil: Ivan z Kolína
Titulek: Re: K čemu je LAN? (celé vlákno)
 Sledovat reakce na tento názor
To sdílení máte vyzkoušené?

Datum:   12. 10. 12:10
Vložil: Ivan z Kolína
Titulek: Re: K čemu je LAN? (celé vlákno)
Sdílení karet obecně přece není trestné. Zajímá mě to u tohohle konkrétního typu. Od toho snad proboha recenze jsou, ne!? Stačilo by napsat "podle diskusí by mělo jít sdílet karty přes LAN, ale nezkoušeli jsme to".
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380

Reklama

• Stálý člen