Vážený pane Petr PetrK,
to je podle Vás plodná diskuze na dané téma když se tady vyskytují od více přispěvatelů např. takové příspěvky:
I.)
1. Život v blízkosti vysílače je bezpečný, protože místní orgány to přece dovolily.
2. Je třeba vědět, v jaké polarizaci se vysílá. Při rozkládání rukama je nutno dbát, aby krajní body rukou nebyly nikdy ve vzdálenosti násobků lambda. To by příjem energie mohlo zvýšit!!!
3. V případě, že krajní body uší splňují vzálenost lambda, je nutno uši přiklopit páskou a vzdálenost zmenšit.
4. V případě svislé polarizace je nutno držez výšku těla odchylně od násobků lambda trvale.
II.)
5. Nepohybujte se v blízkosti vysílače s náruživou milenkou, ztopořený úd by opět mohl přivodit příjem energie.
III.)
Tak preto bolo najčastejšie UHF horizontál (3) a VHF vertikál (4), aby nám to dodalo čo najviac energie.
Teraz aby sme chodili rozkročení a rozpažení, aby sme správne vychytali X-polarizáciu pri CDMA, UMTS, LTE ... aj keď to LTE sa asi bude rozmerovo týkať bodu (5) od José-ho, to si ale X-polar neviem predstaviť
« Poslední změna: 17. 10. 2011, 11:47:45 od miro maco »
IV.)
A v případě kruhové polarizace by jsi se musel v rámci dobíjení pohybovat v ktrmelcích...
a další.
Pak se nesmíte divit že sem napsal toto:
Vidím že je tady jeden magor a debil vetší než druhý a výplod samých trapných žvástů a hovadin. To co tady někteří vyprodukovali snad nemože normální člověk ani ze srandy vypustit.
PS.
Takže laskavě nepište pak: Neboť jinak mám dojem, že tvoje hrubiánské kecy mají své místo tak akorát v zahulené putyce V. cenové, nikoliv na fórum DZ.
Nevím kde ste na to došel že to jsou hrubiánské kecy když sem upozornil např. na to že takové nesmysly co tu někteří vyprodukovali nemůžou být od normálního člověka.
Takže prosím příště začnete komentovat s chladnou hlavou a po řádném přečtení.
Práskni se něčím po palici!! Jsem Moravák a Slezan! Ty "Čehúne"! Já na rozdíl od takovýchto "individuí", jako jseš TY, píšu spisovně a srozumitelně! Už tolik nepij, hrabe ti z toho!!!!
Ať tak či onak, tentokrát s tebou, Libore, naprosto souhlasím. Sice nejsem zrovna nakloněn jakémusi kastování na Čechy, Moraváky, Slezany apod., ovšem to, co tady pán Z.S. předvádí, mě nutí "hrdinně" se přihlásit k témuž lidskému společenství - část města na Moravě část ve Slezsku... - tak asi taky budu moravoslezan
Ale vážně, pane Z.S., tak když jsou tady všichni přinejmenším magoři, tak bych očekával, že přispěješ svými moudrými postřehy do jinak docela plodné diskuze na dané téma. Neboť jinak mám dojem, že tvoje hrubiánské kecy mají své místo tak akorát v zahulené putyce V. cenové, nikoliv na fórum DZ.