Autor Téma: Odemknuti CTR Thomson 33M524E - žádost o pomoc  (Přečteno 6611 krát)

Gray Gray

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
Odemknuti CTR Thomson 33M524E - žádost o pomoc
« kdy: 23. 10. 2011, 00:26:16 »
Dobrý den přeji a prosím o radu.

Mám starší  televizor CTR  „Thomson  33M524E4“.  Nějakým omylem se mi jej podařilo zamknout  (TV nejde zapnout, bliká červená LED na čelní straně). Stalo se mi to  před časem již jednou, ale v manuálu jsem našel postup jak TV odemknout a povedlo se.  Bohužel ale nyní manuál nemohu najít, asi jsem ho při úklidu někam založil, nebo vyhodil a postup odemknutí si nepamatuji. Můžete mi někdo, kdo má CTR Thomson poradit postup odemknutí ?
Budu Vám velmi zavázán.

Reklama

• Stálý člen

Aleš Pipek

• Profík
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re: Odemknuti CTR Thomson 33M524E - žádost o pomoc
« Odpověď #1 kdy: 23. 10. 2011, 18:47:20 »
Zkuste dlouze podržet tlačítko pro zapnutí na dálkovém ovladači. Podobným způsobem se "odemykaly" některé starší videorekordéry.

Pavel F.

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 24. 10. 2011, 10:59:13 »
Návod od TV Thomson 14MG10C to popisuje takto:Přidržte tlačítko zapnutí tv na vašem dálkovém ovládání ve stisknuté poloze po dobu nejméně 4 sekund. Jakmile začne blikat červená kontrolka na vašem tv,můžete tlačitko uvolnit.     CHCETE - LI TLAČÍTKA OPĚT ZPŘÍSTUPNIT,POUŽIJTE K TOMU ČÍSELNÁ TLAČÍTKA NA VAŠEM DÁLKOVÉM OVLÁDÁNÍ. Tolik citace z návodu k jinému TV Thomson. Jaká čísla konkrétně na dálkovém ovládání stisknout nebo v jakém pořadí,to už manuál neuvádí.O zamčení "celého televizoru" taky ani slovo. Snad Vám to pomůže.

Gray Gray

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 24. 10. 2011, 17:36:17 »
Děkuji za radu, už se povedlo. Držel jsem delší dobu různá tlačítka protože jsem si přesně nepamatova jak to v manuálu bylo, které tlačítko se má držet.