Autor Téma: Změna vysílání v programu na Nově 30. září  (Přečteno 2730 krát)

KarelH

• Člen
  • **
    • Zobrazit profil
Změna vysílání v programu na Nově 30. září
« kdy: 25. 09. 2011, 18:29:52 »
Dobrý podvečer, TV Nova místo zrušeného boxu (Lukáš Konečný vs. Sergej Dzinziruk), který se měl vysílat v pátek 30. září od 22:25, nasadí film Země krvavého slunce (ale od 22:20) po tomto filmu bude následovat Expozitura.
Docela by mě zajímalo, jak by vypadal přenos boxu na Nově, možná se Nova inspirovala RTL, kde už vysílali několik přenosů (na RTL dávali box dokonce ve full HD (1920 x 1080)).
Ještě doplním, že tento boxerský zápas nebyl úplně zrušen, ale Lukáš Konečný se utká s jiným soupeřem a v jiném termínu, který ještě nebyl stanovený.

více informací na http://www.ceskatelevize.cz/ct4/ostatni/137042-konecny-o-titul-boxovat-nebude-galavecer-byl-zrusen/

Reklama

• Stálý člen

Petr Marecek

• Profík
    • Zobrazit profil
Re: Změna vysílání v programu na Nově 30. září
« Odpověď #1 kdy: 26. 09. 2011, 11:11:34 »
já si dnes koupil tv expres a tady už je napsaná Země krvavého slunce.Jste si jistý tím,že to nemělo být na nova sport?Přeci jen, tyhle programy na 14 dní mají uzávěrku programu týden předem.

KarelH

• Člen
  • **
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 26. 09. 2011, 16:04:01 »
Ne opravdu byl přenos tohoto zápasu plánovaný na hlavním programu Novy, přidávám ještě screen z oficiálního programového schéma Novy pro tento týden.
ps: V TV magazínu je také uveden v pátek večer tento zápas.

Pavel-original

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 26. 09. 2011, 17:33:22 »
Já mém (tištěném) programu je Země krvavého slunce a potom Expozitura. Nevím kde jste k tomu přišel.

Petr Marecek

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 26. 09. 2011, 19:34:35 »
Nejlepší věc co ted nova udělala je, že na odpoledne dali pokračování Smallvilu bez jakékoli reklamy nebo bez upozornění a do všech programových časopisů a na internet a myslím, že i na epg dali informaci, že budou dávat Pankller Jane nebo jak se ten seriál jmenuje.

Reklama

• Stálý člen

KarelH

• Člen
  • **
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 26. 09. 2011, 19:38:05 »
Já mém (tištěném) programu je Země krvavého slunce a potom Expozitura. Nevím kde jste k tomu přišel.
Když nevěříte, tak ještě přidávám naskenovanou stránku TV magazínu, kde je to uvedeno.