Autor Téma: Pitaval a HD  (Přečteno 3756 krát)

Roman Procházka

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
Pitaval a HD
« kdy: 13. 09. 2011, 20:21:54 »
Děkuji české televizi za HD vysílání Malého Pitavala dlouho reklamovovaného v HD. Učte se vy idi.ti!

Reklama

• Stálý člen

Petr Š.

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
Re: Pitaval a HD
« Odpověď #1 kdy: 13. 09. 2011, 23:04:12 »
Trochu moc zašifrováno. Netuším, o co jde.

blueflash .

• Profík
    • ICQ komunikátor - 299934152
    • Zobrazit profil
    • Můj YouTube kanál:
« Odpověď #2 kdy: 14. 09. 2011, 01:08:32 »
Ale klid. Prostě dnes měl přednost fotbal. Beztak ten filmový materiál nebyl moc dobrý a v jeho případě se o rozlišení 1080 moc mluvit nedalo.

Ma Te S

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 14. 09. 2011, 09:01:34 »
Řekl bych že ne, když to bylo v Pillarboxu v poměru stran blízkému 4:3

blueflash .

• Profík
    • ICQ komunikátor - 299934152
    • Zobrazit profil
    • Můj YouTube kanál:
« Odpověď #4 kdy: 14. 09. 2011, 14:32:31 »
Já se bavil o svislym rozlišení, ne vodorovnym!

Reklama

• Stálý člen

Leopold Skřivánek

• Člen
  • **
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 14. 09. 2011, 15:44:38 »
Každopádně je to od ČT dobrý fór, když první díl odvysílá v HD a další nikoliv  ::)

Ma Te S

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 14. 09. 2011, 15:54:43 »
Já se bavil o svislym rozlišení, ne vodorovnym!

:o :o :o ;D
Tak pokud je poměr stran 4:3 => rozlišení bude 720x576i ;)

Petr Š.

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 14. 09. 2011, 17:51:40 »
Aha, tak ona byla na HD Liga Mistrů. No však se nedávno z ČT někdo ozval, že by chtěli mít dva HD kanály. Pak by se takovým střetům dalo líp zamezit.

Jan Novák

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 14. 09. 2011, 17:53:20 »
Každopádně je to od ČT dobrý fór, když první díl odvysílá v HD a další nikoliv  ::)
Tohle je stálý problém ČT HD. Přijde nějaká sportovní událost a plánovaný program z ČT1 ustoupí. Nedávno takhle kvůli fotbalu neodvysílali 2 díly z Bratrstva neohrožených. Ve čtvrtek má začít Pacific, tak jsem zvědavý, kolik dílů zase přebije sport.
Už aby začali vysílat 2 HD kanály a jeden z nich ať vyhradí ČT4 natvrdo. ČT1xČT2 se dá programováním uhlídat.

Zdenek S.

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 14. 09. 2011, 18:18:42 »
Až konečne ČT zruší vyloženě komerční program ČT 4 tak to bude vše bez problému.

Komerční sport na veřejnoprávní Tv v žádném případě nepatří a na ČT 4 je ve velké míře výhradně jenom komerční sport.

CT by běla vysílat jenom sporty pro menšinového diváka o které nebude mít nikdy zájem žádá komerční TV. Měly by tám být jen sporty jako je např. kolová atd.

Jenom se cpou všechy prostředky na předražené sporty tím že přeplatí kolikrát nabídku komerce a pak nezbývají prostředky na kvalitní pořady na ostatních programech ČT.

Tohle je stálý problém ČT HD. Přijde nějaká sportovní událost a plánovaný program z ČT1 ustoupí. Nedávno takhle kvůli fotbalu neodvysílali 2 díly z Bratrstva neohrožených. Ve čtvrtek má začít Pacific, tak jsem zvědavý, kolik dílů zase přebije sport.
Už aby začali vysílat 2 HD kanály a jeden z nich ať vyhradí ČT4 natvrdo. ČT1xČT2 se dá programováním uhlídat.

Jan Novák

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 14. 09. 2011, 19:54:32 »
Až konečne ČT zruší vyloženě komerční program ČT 4 tak to bude vše bez problému.
Komerční sport na veřejnoprávní Tv v žádném případě nepatří a na ČT 4 je ve velké míře výhradně jenom komerční sport.
To je naprosto zcestný přístup. Za chvíli někdo prohlásí, že ČT nemá vysílat filmy, co jdou běžně v kinech, protože ty jsou taky komerční. A nakonec bude ČT vysílat jen prohlášení vlády a v tom nejlepším případě vážnou hudbu. Ale jistě by se takovéto odstavení ČT některým provozovatelům líbilo.

Jaroslav Syrový

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 15. 09. 2011, 13:14:01 »
I vážná hudba je komerční záležitost, takže ČT by neměla raději vysílat vůbec nic a rychle se odporoučet do privatizace. Resp. přeměnit se na dobrovolnou PayTV a hned by se vidělo, kolik křiklounů požadujících zachování ČT by bylo ochotno platit za 4 programy měsíčně 135Kč, když u kabelovky mám prakticky za tytéž peníze programů 30  :P