Nemáte zač
Jinak si myslím, že odpověď na tak triviální otázku si může kdokoliv zjistit sám. Nehledě na toto diskuzní fórum, protože ČRa si nehrají na fouňu, a zodpoví daleko zvídavější dotazy veřejnosti běžně nesdělované. Alespoň já mám s ČRa takovou zkušenost. A když už jste mi tak "hezky" poděkoval, mám pro vás (ne)radostnou zprávu: Nedalo mi to a vaši otázku jsem položil přímo ČRa. Odpověď zní - neuvažuje se, že by byl vysílač Zlín, MUX 2 K49, spuštěn dříve, než 30.11.2011. Spuštění totiž nezáleží pouze na samotných ČRa, které by mohly klidně začít vysílat už dnes, ale důležitou podmínkou jsou rovněž smluvní vztahy mezi komerčními televizemi a ČRa. A ty jsou v multiplexu, jak jistě dobře víte, tři. Vysílač nemůže být spuštěn bez jejich souhlasu, respektive předčasné vysílání by Nova, Prima či Barrandov Českým radiokomunikacím sotva uhradily.
A snad ještě jednu poznámku: Jelikož nikdo (zatím) na váš dodaz nereagoval, zřejmě taky nikdo jednoznačnou odpověď nezná. Já ji neznal taky, přesto jsem se vám snažil alespoň trochu pomoci nasměrováním, kde byste odpověď zcela jednoduše mohl získat. Ironie ve vaší reakci, dle mého názoru, proto rozhodně není na místě. A nebo máte skutečně pocit, že ano?