Autor Téma: Nemohu zaboha chytnout 2.multiplex-Liberec  (Přečteno 17563 krát)

sh

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Nemohu zaboha chytnout 2.multiplex-Liberec
« kdy: 29. 09. 2011, 21:07:27 »
Přes notebook a TV kartu A-link v pohodě chytám CT1-CT24 vč. rádií, ale když tam hodím Novu, Primu atd. tak to chvíli jde na plný signál (cca 10 sec) pak klesne signál na 0 a nic. Pak musím restartovat aplikaci aby to zase 10 sec. šlo. Aplikací to není - už jsem zkusil čtyři.
Máte někdo tip na řešení?
Dík

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


david.kriz

  • Host
Re: Nemohu zaboha chytnout 2.multiplex-Liberec
« Odpověď #1 kdy: 29. 09. 2011, 22:13:19 »
křišťálová koule mlčí  ;D


zdenek stepanek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 42
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Nemohu zaboha chytnout 2.multiplex-Liberec
« Odpověď #2 kdy: 29. 09. 2011, 23:30:14 »
To je fakt jak vesteni z kristalovy koule, ale me tohle delala jedna jednoducha ST pro 15 bytu taky. MUX1 z bukovky sel vklidu, ale MUX2 sel po zvoleni programu chvilicku, pak v prubehu 15 sekund cim dal tim vic kostickoval a pu pul minute bylo po signalu. Po znovuzvoleni programu se to opakovalo.

Pomohlo pretoceni na jested, kde mame mnohem silnejsi a kvalitnejsi signal.

Tu casovou zavislost by teoreticky mohl delat zesilovac. Ja mam 30dB special digital od iva.


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re: Nemohu zaboha chytnout 2.multiplex-Liberec
« Odpověď #3 kdy: 30. 09. 2011, 10:34:12 »
Přes notebook a TV kartu A-link v pohodě chytám CT1-CT24 vč. rádií, ale když tam hodím Novu, Primu atd. tak to chvíli jde na plný signál (cca 10 sec) pak klesne signál na 0 a nic. Pak musím restartovat aplikaci aby to zase 10 sec. šlo. Aplikací to není - už jsem zkusil čtyři.
Máte někdo tip na řešení?
Dík
Má křišťálová koule radí. V Liberci k TV kartě připojit koaxiální kabel 75 ohm a na jeho druhé straně připojit malou pasivní LP anténu, umístit ji na střechu, balkón, či za okno, s výhledem na ten kopec jak mu tam říkáte Ještěd, a na něj ji namířit. Dále pak manuálně zadat vyhledávání programů na kanálech 43, 52 a 60.


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re: Nemohu zaboha chytnout 2.multiplex-Liberec
« Odpověď #4 kdy: 30. 09. 2011, 17:10:09 »
Přes notebook a TV kartu A-link v pohodě chytám CT1-CT24 vč. rádií, ale když tam hodím Novu, Primu atd. tak to chvíli jde na plný signál (cca 10 sec) pak klesne signál na 0 a nic. Pak musím restartovat aplikaci aby to zase 10 sec. šlo. Aplikací to není - už jsem zkusil čtyři.
Máte někdo tip na řešení?
Dík
A má křišťálová koule věští, že by šlo použít i malé plzeňské síto ;)
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re: Nemohu zaboha chytnout 2.multiplex-Liberec
« Odpověď #5 kdy: 30. 09. 2011, 17:54:38 »
Mílo, šlo by použít zřejmě spoustu "antén";) Vycházím však z toho, že dotyčný má TV kartu a od ní prutovou anténu dodávanou s kartou v lepším případě, v tom horším nějakou "krásnou výkonou pokojovku".  ;D
Je to tu věštění z koule, ale k PC bych si asi pořídil mini logáro a hodil ho kamsi za skříň  ;D ;D ;D :D, což je pořád lepší volba než proutek s tranzistorem  8). Pochybuji, že bude po tomto dotazu chtít dělat kvalitní příjmovou soustavu.  ;D :D :o ;)


Malata1 Jak

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 463
    • Zobrazit profil
Re: Nemohu zaboha chytnout 2.multiplex-Liberec
« Odpověď #6 kdy: 01. 10. 2011, 09:57:47 »
Zkuste přestoupit k islámu, třeba to "za Alláha" půjde  ;)