No já zde mám 160 příspěvků a ani jednou mi to tu chybu nehodilo... Spíš mě vytáčí, že když čtu fórum a pak se přihlásím, vykopne mě to kamsi do nejnovějšího topicu a pak třeba píšu do špatného topicu... 
To se tam tuším dá někde nastavit, kde chceš aby ti to startovalo jestli na první stránce nebo na poslední apod.
Mně nejvíc vytáčí a neznám jiný server, co by to dělal a už jsem tady o tom jednou mluvil. Že něco rozepíšu, třeba 2 věty a musím odejít někam něco dělat, třeba vyvenčit psa nebo na záchod nebo já nevím co, sníst si oběd... A přijdu a ono to vypadá úplně normálně, ne že by vyjelo nějaké upozornění, že jsem dlouho přihlášen nebo něco, nic, žádné varování...Úplně vše v poklidu a já si sednu a dopíšu to, třeba dalších deset vět...
A kliknu odeslat a ono to na mne vyblije, že nemám právo ukládat příspěvek a že se musím přihlásit...A to co jsem napsal všechno zmizí a nikde to není... Stalo se mi to zrovna dnes ráno...Tak to jsou momenty kdy bych tenhle server rozkopl a kdy si říkám, že už sem v životě nepolezu... Pak až se uklidním, tak to buď napíšu jak debil znovu nebo se na to vykašlu... Dle nálady...
Taky to dělá ještě jednu věc, že když nějaký příspěvek hodněkrát edituji, tak to přestane ty editace zaznamenávat. A musím se odhlásit a znovu přihlásit aby to zase fungovalo.