Autor Téma: EPG u ČT HD  (Přečteno 10262 krát)

pajas2

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 724
    • Zobrazit profil
    • E-mail
EPG u ČT HD
« kdy: 26. 07. 2011, 10:54:51 »
Také vám vypadlo EPG u ČT HD na Astře? Nezobrazuje se mi ani u DVB-T muxu 4. Že by problém u dodavatele - České televize?
« Poslední změna: 26. 07. 2011, 11:17:53 od pajas2 »
DVB-S: tuner 3x DVB-S2; motor (cca 45°E-cca 10°W); solo 23,5°E/19,2°E
DVB-T: tuner 1x DVB-T; od Krašova přes Ještěd, Krásné po Javořici,  Cukrák + celá Praha
FM: tuner; 5prvková anténa; rotátor
DAB+: Yamaha T-D500
DreamBox 7080 HD s 2 TB HDD (4 tunery)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 688
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re: EPG u ČT HD
« Odpověď #1 kdy: 26. 07. 2011, 11:14:01 »
Mně se hlásí, že žádná událost není k dispozici nebo tak něco, takže chyba u vás nebude. ;)
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


pajas2

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 724
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: EPG u ČT HD
« Odpověď #2 kdy: 03. 08. 2011, 21:07:51 »
Hmm, po týdnu žádná změna. Vždycky byl výpadek jen krátce, tak den dva.
DVB-S: tuner 3x DVB-S2; motor (cca 45°E-cca 10°W); solo 23,5°E/19,2°E
DVB-T: tuner 1x DVB-T; od Krašova přes Ještěd, Krásné po Javořici,  Cukrák + celá Praha
FM: tuner; 5prvková anténa; rotátor
DAB+: Yamaha T-D500
DreamBox 7080 HD s 2 TB HDD (4 tunery)


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 688
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re: EPG u ČT HD
« Odpověď #3 kdy: 03. 08. 2011, 21:17:12 »
Pokud se nemýlím, tak data nejsou ani v muxu O2.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Petr Sirotka

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 111
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: EPG u ČT HD
« Odpověď #4 kdy: 03. 08. 2011, 21:48:17 »
Pokud se nemýlím, tak data nejsou ani v muxu O2.
V multiplexu 4 taky nejde, už skoro týden.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Libor L

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 695
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil
Re: EPG u ČT HD
« Odpověď #5 kdy: 04. 08. 2011, 07:32:25 »
Zřejmě ten, kdo to má v ČT na starosti má dovolenou....!  >:( >:(


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 445
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: EPG u ČT HD
« Odpověď #6 kdy: 04. 08. 2011, 09:07:25 »
Je otázka, jestli je to opravdu problém v ČT. Protože v UPC mi na ČTHD EPG běží.


pajas2

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 724
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: EPG u ČT HD
« Odpověď #7 kdy: 04. 08. 2011, 09:12:07 »
I když je fakt, že se vcelku často stává, že pořad uvedený v EPG nesouhlasí se skutečně odvysílaným. Klidně se několik hodin před začátkem změní plán pořadů na ČT HD a EPG se již neaktualizuje. I s tím by chtělo něco udělat. Teda pokud se ještě někdy EPG rozjede.
DVB-S: tuner 3x DVB-S2; motor (cca 45°E-cca 10°W); solo 23,5°E/19,2°E
DVB-T: tuner 1x DVB-T; od Krašova přes Ještěd, Krásné po Javořici,  Cukrák + celá Praha
FM: tuner; 5prvková anténa; rotátor
DAB+: Yamaha T-D500
DreamBox 7080 HD s 2 TB HDD (4 tunery)


Petr Sirotka

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 111
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: EPG u ČT HD
« Odpověď #8 kdy: 04. 08. 2011, 22:46:29 »
Mimochodem zajímalo by mě, jestli má čas na svědomí operátor, nebo klienti, ale celoročně mají v multiplexu 4 všechny stanice pásmový čas, ten letní jde asi mimo ně.