reklama

Autor Téma: jak na to........  (Přečteno 13306 krát)

honzik milos

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 35
    • Zobrazit profil
    • E-mail
jak na to........
« kdy: 25. 07. 2011, 16:38:26 »
prosim muze nekdo poradit,mam dva satelity,jeden je klasika bezny,druhy je instalovan.na spolecne strese domu,je udelanej ve stylu rozvodu,stv ma obycejne pripojeni -normalni antena koupil jsem redukci na sat kabel,takove to se zavytem do recivru kde je mozne napojyt ten obyc stv kabel ale.....po prohledani satelitu v v prijimaci neni signal,jen na tom prvnim co a jak delam spatne nevim predem dekuji

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Jan Pavlis

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 481
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: jak na to........
« Odpověď #1 kdy: 25. 07. 2011, 17:41:30 »
nešlo by to přeložit do třeba - němčiny,předem děkuji.
DAB:Bavorsko/11D,12D/ -Sasko/5C,9A,10D/ -Sasko-Anhalt/11C/ -Berlin/10B/


Peter Tulino

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 36
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: jak na to........
« Odpověď #2 kdy: 25. 07. 2011, 20:17:34 »
satelitny signal sa neda len tak rozbocit, je to zlozitejsie


honzik milos

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 35
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: jak na to........
« Odpověď #3 kdy: 25. 07. 2011, 21:01:09 »
2x parabola kazda jinym smerem,2x tuner pro sat,2xscart SAT PRIJIMAC HD BOX 9300 PVR 1TB


Miroslav Kuzník

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 285
    • Zobrazit profil
Re: jak na to........
« Odpověď #4 kdy: 25. 07. 2011, 23:16:09 »
honziku snažte se psat srozumitelně
« Poslední změna: 25. 07. 2011, 23:18:28 od Miroslav Kuzník »

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Milan Pantůček

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 129
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: jak na to........
« Odpověď #5 kdy: 26. 07. 2011, 09:10:21 »
prosim muze nekdo poradit,mam dva satelity,jeden je klasika bezny,druhy je instalovan.na spolecne strese domu,je udelanej ve stylu rozvodu,stv ma obycejne pripojeni -normalni antena koupil jsem redukci na sat kabel,takove to se zavytem do recivru kde je mozne napojyt ten obyc stv kabel ale.....po prohledani satelitu v v prijimaci neni signal,jen na tom prvnim co a jak delam spatne nevim predem dekuji
Proč to vkládáte dvakrát? Už jsem na to odpovídal v jiném vlákně.


Jaroslav Syrový

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 563
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: jak na to........
« Odpověď #6 kdy: 26. 07. 2011, 12:47:27 »
Vždyť píše, že  má 2 satelity  ;D


Miroslav Kuzník

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 285
    • Zobrazit profil
Re: jak na to........
« Odpověď #7 kdy: 26. 07. 2011, 12:56:28 »
když vlastní 2 satelity tak to musí byt v balíku.Dotaz na které pozici? :)


František Metr

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 24
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: jak na to........
« Odpověď #8 kdy: 26. 07. 2011, 14:43:47 »
Vždyť píše, že  má 2 satelity  ;D
Jo, pobavil jsem se. Z celé diskuze.  ;)
« Poslední změna: 26. 07. 2011, 14:46:57 od František Metr »
DVB-T Černá hora, Cukrák, Krásné, DVB-S 23,5°E (Skylink CW)


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 728
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. s r. o.
Re: jak na to........
« Odpověď #9 kdy: 26. 07. 2011, 17:38:33 »
Vždyť píše, že  má 2 satelity  ;D
;D ;D ;D
DVB-T: Krásné, Černá hora (vč.RS7), HK/Chlum, TKB/Pce, Jelenia Góra/Śnieżne Kotły, Kłodzko/Czarna Góra
Ještěd, Praděd, Černá Studnice, ale i Žižkov nebo Buková hora - vše za normálních podmínek


 

reklama