Tak to o vikendu zkusim co je noveho a jak B20 reaguje na kanal 6. Do te doby tu jiste bude dost dalsich informaci.
To spíše tu 9C nežli tu 6C, ne ?
Mimochodem
24.11.2011
Multiplex Berlin/Braniborsko 12D zcela vyměnil všechny stanice.
Nyní už nemá ani jednu totožnou s multiplexem Berlin/Braniborsko 1 7D.
Všech 11 shodných, odpojili.
Proto ho nechali a chtějí ho zvednout na 2KW.
Takže to už je jasné. Jedna otázka je vyřešena.
Má tam 4 nové stanice, které do teď v DAB v Berlíně nebyly.
A zajímavé je, že jsou všechny 4 v DAB a ne DAB+
Tady zdá se, že úmyslně zacíleno na lidi se staršími přijímači...
Mimochodem
28.11.2011 proběhly změny také v Hesensku a v SWR
Ale tam nemám stavy tak zafixované jako v Bavorsku, Sasku a Berlíně, takže v podstatě nevím,
co se tam stalo. Ale i tam se něco dělo.
O tom Hessensku píší zde
http://www.hr-online.de/website/derhr/home/presse_meldung_einzel.jsp?rubrik=54987&key=presse_lang_43258616 To je upoutávka i ve světovém DAB foru...
Ale o SWR nemůžu nic najít...
Tady jsou změny 17.11.2011 SWR
pro BW
http://www.swr.de/frequenzen/radio/dab__bw/-/id=3686/n8zg3g/pro RP
http://www.swr.de/swr2/programm/frequenzen/dab__rp/-/id=661334/1kviqho/Ale, co se dělo 28.11.2011 v SWR nemůžu najít...
Ale prostě makaj, všude neustále...
Když nás stejně nejvíce zajímá to Bavorsko a to Sasko, protože ty jsou nejlépe dosažitelné.
Jen si neodpustím a říkám, že jestli i saský mux vymění všechny stanice, jako to udělal Berlín, tak to bude bomba...
---------------------------------------------------------------------------------------
Situace se zdá se, stále mění. Zatím co tam bylo jen jedno radio MDR 1. Nyní už jsou tam 2 rádia MDR 1. Tedy region Lipsko a region Drážďany.
Není jich tam už 6, je jich tam už 7.
A co více. Toto se objevilo i v tom muxu Dresden 1kW DAB Sachsen. Čili tam už jich není 9, ale nyní 10.
Vymyslel jsem asi 5 teorií a všechny mohou být pravda.
1/ Třeba opravdu MDR pojede v lokálních multiplexech a do Saského muxu přijdou priváti.
2/ Třeba mají nějaké potíže s navýšením saského, tak byl prozatímně spuštěn alespoń ten lokální.
3/ Třeba až bude spuštěn saský, tak se MDR v lokálním zase odpojí a budou priváti tam.
atd.
V každém případě 1.12.2011 mají startovat DRESDEN 9C. A to mi musí běžet...
A pak tedy budeme čekat, co se vyvrbí s tím saským...
Mimochodem se mi upravily dalo by se říci dlouhodobě příjmové podmínky. Tedy zpočátku to bylo tak, že mi 5C přes den nešlo a ráno a večer a v noci v pohodě. Pak několik dnů nešlo vůbec ani ráno ani večer. A nyní už asi druhý týden chodí neustále. Tedy signál je dost silný, že to jde furt. Takže dnes jsem zase nejdéle poslouchal Absolut Radio. Pak chvíli Lounge FM a nyní tam mám Radio BOB. Mimo zmíněné si ještě občas pouštím Klassik Radio nebo Deutschlanfunk. Ty ostatní stanice už mi nezajímají a mně nic neříkají. Na fotbal nejsem, na náboženství taky ne a na disco a dance už vůbec ne. Takže jen Absolut Radio, LoungeFM, Radio BOB, Klassik Radio a Deutschlandfunk, nic dalšího z toho balíčku nepoužívám.