Tak třeba se ti opravdu povedlo to napálit tak ,,šikovně", že to ztratilo citlivost na spodu toho pásma.
Nebo je takový ten iRiver od výroby. Je to zajímavé. Mně to Pure zobrazí pouze název stanice a případně jméno umělce a název písničky, pokud je to vysíláno. Název multiplexu to nezobrazí, ale je schopno to stanice srovnat dle jednotlivých multiplexů, jinak je to řadí napříč multiplexy, dle abecedy. Ano, když se začne kazit signál, tak první to odstřelí ty informace o písničkách, tedy prioritní je zvuk aby to hrálo, pak teprve nějaké vedlejší informace. I když je signál velice kvalitní, nezobrazují se ta data přesně. Tedy už hraje docela dlouho nová písnička, nežli se zobrazí jméno umělce a její název. U DAB / DAB+ údajně není možná synchronizace dat se zvukem, takže to běží vedle toho. To je možné až u DMB-A, což ty přijímače Pure umí. Tedy umí v podstatě 4 způsoby. Analogové FM, DAB, DAB+ a to DMB-A. To se liší od DAB+ tím, že už tam synchronizace dat a zvuku je. To DMB-A se používá v Jižní Korei a testuje ho Francie. Tedy to je to, na, co jsem tady narážel, že žabožrouti nikdy nemůžou mít něco tak, jako to mají Němci nebo Angličani a vždy musí mít nějaké ,,národnostné špecifiká". Takže je možné, že se tam vrhnou na DMB-A (to ,,A" je prostě audio a že nejde o mobilní televize, ovšem ten iRiver umí veškeré DMB, nejen pouze DMB-A) je možné, že označení FR u firmware Pure je tam právě z tohoto důvodu, tedy, že je možné použití ve Francii. Je možné, že přijímače, která mají jen označení UK, nejen, že nemají L-Band a nejsou použitelné v ČR, ale třeba také neumí toto DMB-A a nejsou použitelné ani ve Francii...Jinak zdá se, že ty přijímače jsou ,,odstupńované" (poměrně zcela zbytečně) i co se týče firmware... Tedy ta Pure One Mini už třeba neumí ty naladěné stanice roztřídit do multiplexů, takže pak je obtížné identifikovat, co to vlastně pochytalo za vysílače...Ta Pure Evoke Flow zase zobrazuje tak minimálně 2x tolik informací, co ta moje...včetně kanálu atd...jinak to zachytilo, co to bylo, kde schpné zachytit, tedy Teleko, celoněmecký, Sasko, Berlín...největší nevýhoda těch Pure je to, že nedokáží ladit manuálně, ale pouze automaticky...nenapadá mě prostě jedné kloudné vysvětlení proč by ten iRiver neměl tu 5C brát...Je to prostě divný...
Jo to si pamatuji, že tu byla ta fotka ROCK ANTENNE. Ale tak mě napadá, že ten přijímač už tady máte minimálně čtyři. Panu Moucovi to taky ten 5C nenačte ? Pánové Lučištník, Mikuláštík o tom něco nevědí ? Proč by to nemělo chyta 5C ? Mají s ním asi největší zkušenosti...