Hehehe...tak si užívejte pánové, je to docela sranda... o inverzi jsem slyšel v televizi, prýj je nejhorší v LBC, tak jsem s nadějí několikrát spouštěl scanování zda se něco neuloví... a naprostý prd... tedy jde jen celoněmecký s 19 stanicemi a nic jiného to nenašlo... ono by to asi mělo být obráceně, tedy aby tady nebyla a někde nad Berlínem byla...no nic...
Zatím nepřekročeným rekordem zůstává Klínovec s 76 stanicemi. Ovšem 58 ve vlastním obyváku, to je také solidní, tedy bez potřeby někam chodit, hehehe...
12B s MDR je Durynsko, ale který vysílač to netuším...
(Ale je to +/- ze stejného směru jako to SWR, takže inverze přinesla stanice ze západu,
dalo by se říci... )
A jinak mě napadá taková dost nepřijemná věc. DAB/DAB+ se mělo vymýšlet z důvodů zarušeného FM. Ovšem zrovna teď u nás máme zarušené DVB-T a je to horší nežli FM, kdy se to dalo někdy nějak odladit. Tohle se odladit nedá, to DVB-T. No a dnes jsem se tady dočet, že první co se má v ČR udělovat má být 12. A tak mne tedy hned napadlo, proč zrovna sakra 12, když 12 tady kolem všude mají Němci ? A tak mi napadá, při téhle inverzi, že potom by mohla nastat docela fakt legrace a to myslím ironicky, když jim tady budou létat všelijaké dvanáctky napříč ČR... Tedy 12D z Bavorska, 12B z Durynska, 12C ze Saska Anhaltska, 12A ze Saska... k čertu, nevím jestli je zrovna ta 12 dobrý nápad...