reklama

Autor Téma: Hromadná editace  (Přečteno 2615 krát)

Roman Bárta

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 450
  • Tape deck - nádherná nostalgie....
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Hromadná editace
« kdy: 05. 07. 2011, 21:55:28 »
Dobrý den. Chci si koupit nějaký starší SD satelit na chatu,a rád bych nějaký,který umí označit třeba 60 programů najednou,a pak je buď všechny přesunout,nebo smazat. Vím,že všechny značky toto neumí. Editovat 700 programů po jednom je šílenost. poraďte značky,které toto umí...A co Showbox S 700? Ten toto zvládá? Díky.
DVB-T-
 k.33,58,55 Buková Hora, 25 Čer.Studnice, 30 Ústí n.Labem, 44 Louštín, 60 (38) Trutnov, RS7-50 Klínovec, 21 Ústí n. Labem, reg.síť 9-Most
             34,48,52-Krašov, 56, RS7-38, RS1-37- Plzeň
Dvb-s -0,8W, 5W, 5E, 13°E, 19,2°E, 23,5°E, 28,2°E + Skylink+Freesat
UPC Kabel
FM-Sony ST-SE 700

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Jaroslav Syrový

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 563
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Hromadná editace
« Odpověď #1 kdy: 05. 07. 2011, 22:03:06 »
TechniSat


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re: Hromadná editace
« Odpověď #2 kdy: 05. 07. 2011, 22:12:26 »
Dobrý den. Chci si koupit nějaký starší SD satelit na chatu,a rád bych nějaký,který umí označit třeba 60 programů najednou,a pak je buď všechny přesunout,nebo smazat. Vím,že všechny značky toto neumí. Editovat 700 programů po jednom je šílenost. poraďte značky,které toto umí...A co Showbox S 700? Ten toto zvládá? Díky.

Hm...Nevím, ale já vždy k editaci používal PC, pokud jde řekněme o smazaní, naladění, přesun třeba 3 kanálů, použil jsem menu přijímače, ale když šlo o celé přesuny třeba celého nějakého balíčku atd. přišlo mi lépe to dělat v PC, jsou přijímače pro které jsou vynikající editory settingů. Tedy setting se natáhne do pár vteřin do PC, tam se v editoru settingu zedituje na požadované a pošle zpět do přijímače a pak vcelku nezáleží na tom, co umí a neumí v tomto směru přijímač jako spíše na tom, co dovedou editory pro něj napsané a zda jsou již aktualní pravidelně vydávaní settingy na netu a zda je připojení s přijímačem pčes com port nebo LAN nebo wi-fi nebo USB, třeba stáhnout si setting do přijímače z flash atd. Takže jen také trochu jiná možnost pohledu. Kde pak vymazat celé družice stovky stanic je otázkou jednoho kliknutí myší.

Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL


Roman Bárta

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 450
  • Tape deck - nádherná nostalgie....
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Hromadná editace
« Odpověď #3 kdy: 06. 07. 2011, 01:43:52 »
José,dík za názor,ale přesto chci přístroj,co toto umí. V bytě mám kabelovku a PC-satelit na chatě bez PC. A stěhovat počítač,shánět kabely stahovat programy..atd,není pro mě tak atraktivní a komfortní,jako vlastnit takto slušně vybavený přijímač.
DVB-T-
 k.33,58,55 Buková Hora, 25 Čer.Studnice, 30 Ústí n.Labem, 44 Louštín, 60 (38) Trutnov, RS7-50 Klínovec, 21 Ústí n. Labem, reg.síť 9-Most
             34,48,52-Krašov, 56, RS7-38, RS1-37- Plzeň
Dvb-s -0,8W, 5W, 5E, 13°E, 19,2°E, 23,5°E, 28,2°E + Skylink+Freesat
UPC Kabel
FM-Sony ST-SE 700


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 840
    • Zobrazit profil
Re: Hromadná editace
« Odpověď #4 kdy: 06. 07. 2011, 07:43:50 »
Toto umí třeba Openboxy řady X-8xx. U nich můžete přesunovat a mazat naráz kolik stanic chcete.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



 

reklama