Autor Téma: TviX M-6500A-problém s Multiplexem 1  (Přečteno 4095 krát)

martin kubajs

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 8
    • Zobrazit profil
    • E-mail
TviX M-6500A-problém s Multiplexem 1
« kdy: 09. 06. 2011, 20:29:30 »
Dobrý den,
chtěl jsem poprosit o radu s zařízením na digitální signál TviX M-6500A. Jsem z Prahy a chytám Multiplex 1 na 53 kanálu (jde to i na 40 či 33). S ostatními multiplexy to je v pohodě. Ale když se chci na tom zařízení koukat na třeba na čt1 či ostatní ct programy, tak se mi najednou přepne do řežimu video, tzn. do adresářů, abych se koukal na nahrané programy. Musím ho vypnout a zapnout, ale stejně to pořád dělá. Když prostě nastavím v zařízení stejné programy multiplexu 1 na kanálech 53 40 či 33 tak mi to zařízení takle blbne. Je zajímavý že to dříve nedělalo nic jiného z jiných programů neblbne.
Děkuji moc za radu.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


martin kubajs

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 8
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: TviX M-6500A-problém s Multiplexem 1
« Odpověď #1 kdy: 09. 06. 2011, 20:57:59 »
ještě jsem zkoušel volat na Radiokomunikace, zda není nějaký problém s výpadky vysílačů po té bouřce z minulé noci, ale nic...


martin kubajs

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 8
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: TviX M-6500A-problém s Multiplexem 1
« Odpověď #2 kdy: 27. 06. 2011, 08:48:42 »
Nakonec se začal vypínat i Multip2 a 3. Tak jsem tam dal dle nejnovější firm 1.5.19 a běží to dobře, nevypíná se to. Jen nechápu, když mám tvix přepnutý na DTV a poslední kanál na který se koukám je třeba Prima, vypnu ho a pak zase třeba druhý den zapnu, že se to zapne v sekci video místo na dtv... Budu to dál testovat. Jinak přeinstalací firm. problém vyřešen.