Mílo i Lukáši děkuji. Přes víkend jsem byl na Skutečsku, kde jsem mimo jiné upravoval jednu ITA. Colorka byla po mírné mechanické revizi vrácena zpět na stožár s novým symetrizačním členem. Rovněž byl vyměněn anténní svod. Na dotaz zda by "nějak nešlo" zařídit příjem radia Proglas na stolním přijímači, přibyla po měření na stožáru ještě VKV anténa. Ještědská frekvence 97,9MHz tam hraje bez nejmenších problémů (narozdíl od Pradědu). Po proskenování pásma na přijímači jsem narazil právě na zmiňovanou frekvenci 105,6 MHz. Löbau mě sice napadlo jako první (stejný směr jako Ještěd), ale chtěl jsem si to ověřit (a neměl jsem přístup k internetu). Vysílací frekvence z Löbau nemám v hlavě krom výše zmíněně "Hundrtsiebenkomezex", která mi byla vygumováno po spuštění Beatu na stejné vlně z Litického Chlumu. Do té doby šlo toto rádio bez problémů ladit od Pardubic právě až ke Skutečsku.
Takže pánové ještě jednou díky za pomoc.
EDIT: Co se týče předělávky TV antény, tak je tam vše připraveno na přesměrování na Černou Horu po 1.9.2010. Nyní je tam Krásné s oběma MUXy. Pokud bych se mohl ale na základě měření rozhodnout, vybral bych na dočasnou dobu raději vzdálenější Ještěd. Bohužel absence Barrandova rozhodla.