Nepřeháníte to už trošku? Nedocházejí argumenty?
To co fanda t. píše ignorujte, je to čisté voodoo, nějaké umístění součástek a pod. připomíná mi to bláboly audiofilů. Tyhle "hi-end" značky nedělají nic jiného, než že vytahují peníze z lidí, co věří že vyšší cena se automaticky rovná vyšší kvalitě. Vnitřnosti jsou většinou úplně stejné jako u běžného zboží.
Tohle je totiž nádherný blábol, který jsem tady na fóru dlouho nečetl. Viděl jste někdy vnitřnosti levného AV receiveru a poté porovnání např. s topmodelem od Onkya? Jestli tvrdíte, že jsou stejné, pak jste asi slepý. Kvalitní audiotechnika se vyznačuje mimo jiné kvalitou zdroje a použitého trafa, a pak samozřejmě provedením koncového stupně včetně jeho chlazení. Jsou tam samozřejmě i mnohé jiné rozdíly, které už tak lehko vidět nejsou (zejména použité AD a DA převodníky (čipy), kvalita ostatních součástek a v neposlední řadě právě ono rozmístění určitých součástek).
Svého času například nejvyšší řada CD přehrávačů Sony ES používala dvě oddělená trafa, jedno pro digitální komponenty a druhé vyloženě pro analogové audio (výstup atd.).
Jinak k té TV od Loewe - nedávno jsem v pražském Basysu viděl dvě LCD od Loewe, byly to podobné modely, lišily se úhlopříčkou. Na jedné běžel Bluray, a obraz byl opravdu hezký, sice barvy na můj vkus moc pastelové, ale podání černé bylo kvalitní. Na druhé ale běžel SD obraz ČT 4, a takovou mazanici jsem dlouho neviděl. Zdrojem byl podle prodavače vestavěný DVB-T tuner té TV. Ta TV měla úhlopříčku kolem 50 palců, a musím říct, že na naší plazmě Pioneer je ten SD obraz o několik tříd lepší.
Nechci tím nijak hanit Loewe, ale jestli takhle běžně na jejich TV vypadá SD obraz, tak se to nedá.