Autor Téma: Sony KDL-40V5500  (Přečteno 4670 krát)

Myo Pavlik

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
Sony KDL-40V5500
« kdy: 30. 06. 2011, 08:16:29 »
Dobry den,
prosim o radu. Mam tento TV Sonoy KDL40V5500(last FW) a mam proble s naladenim respektive s uz naladenymi programami z DVB-T muxov.
Konkretne - ak dam ladit uz niekedy naladeny mux (SVK Ch66) v ktorom sa historicky uz nachadzalo niekolko stanic tak i napriek tomu , ze tam uz nie su tak ich stale vylistuje. Da sa to nejak zresetovat aby naozaj zobrazilo len tie, ktore tam naozaj su? Ide mi o to zobrazenie v manualnom ladeni.
Dalsi problem suvisiaci so spustenim slovenskeho muxu na 27ch z Kamzika vcera. TV mi nedokaze ani len nascanovat programy. Pritom povodny kanal 66 aj dalsi novy 56 je OK. Paralelne som to samozrejme skusil aj s externym stb a ten ich nacital ok. Poradte mi prosim v com je problem.
Vdaka

Reklama

• Stálý člen

ceco ceco

• Člen
  • **
    • Zobrazit profil
Re: Sony KDL-40V5500
« Odpověď #1 kdy: 30. 06. 2011, 09:01:56 »
U nekterych TV se starych nepouzivanych programu neda zbavit jinak nez ze se provede automaticke naladeni vsech MUXu od zacatku. To by melo pomoct, bohuzel vam to asi rozhodi trideni programu, skupiny atd. Bude treba vse rozdridit znova.

Jinak nektere TV umi treba profily nebo skupiny programu a sluzeb. A muzete si vybrat zobrazovat jen ten profil, kam si presunete jen ty programy ktere chcete sledovat a ostatni i kdyz jsou nalazeny vas pak pri prepinani neobtezuji... Pokud se vam nechce tridit vse odznova a vase TV neco takoveho ma, mozna by to stacilo.

ivovi

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 01. 07. 2011, 00:27:15 »
Ano, taky jsem se s tim setkal. V mem pripade W5500 a zmena v CZ muxu 3, kdyz byla odstranena TV Public. Pri rucnim hledani na kanale toho multiplexu (kdyz uz byla Public davno po pozemni smrti) nabehla tabulka programu stara (tj. vcetne Public). Nevim uz jak jsem to vyresil, jestli smazanim toho jednoho programu nebo uplne vsech. Je mozne, ze TV si hlida verzi tabulky vysilanych programu a operator tu zmenu verze vysila spatne a treba vetsina jinych prijimacu si tu verzi nehlida.

Myo Pavlik

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 01. 07. 2011, 08:43:10 »
Tak som teda oslovil sony support a jedina moznost je spustit automaticky search. Od toho mometu to je ok. Obrovsky problem je, ze je nutne strasne pracne prerobit poukladanie tv programov podla povodneho nastavenia (hlavne ked Vam naladi ako napriklad v mojom pripader N rakuskych muxov).
Ale aspon  ,ze uz je to ok.
Vdaka za odpovede kamarati.
Majo