Radku, nezlobte se na mě, ale to se asi moc na Novu Sport nedíváte. Nejen tenis, ale i golf, hokej nebo Formule 1...
Já jsem hlavně fanoušek fotbalu a NBA a ani jedno u nás není nějak moc v HD vysíláno. NS dává NBA v základní části snad jednou týdně, Playoff už je o něco lepší... Pokud jde o fotbal, tak vyjma Ligy mistrů a anglického poháru není u nás v HD vůbec nic.... krom Francouzské ligy na NS... Kdežto poláci dávají v HD všechny špičkové evropské ligy a Ligu mistrů vysílají s 5.1 zvukem a na spešl kanále i ve 3D.
Formule 1 ano, jsou na NS v technicky špičkové kvalitě, ale třetinu závodu tam je reklama, kdežto na Polsat Sport HD je to bez reklam.... jsem rád, že to mám za čáru kousek a koupil jsem si jejich kartu :-) Ne, zde peníze providerům fakt nenechám..... a nejen providerům...
EDIT... Hokej v Česku? To je snad vtip ne?? NHL dávají pravidelně až nyní, když se hrají pouze finále konferencí, a to se ještě dělí NS se Sportem TV.... do té doby i první dvě kola Play Off... tři utkání týdně.... výsměch... KHL a NBA totéž... k čemu pak mají ta práva, když je využívaj z pětiny? Nemít Canal + (4 sportovní kanály) a Polsat (3x) plus ESPN, neuvidím nic.... upřímně :-)
Dnes se hraje finále konference NBA a není nikde v ČR!!!! Práva na to mají dvě TV, které mají 4 kanály (Nova, NS, Sport 1 + 2) na kterých může tento zápas být, tohle je výsměch všem abonentům, bez urážky...