Takže dneska u náš byl Anténář přišel ochotně po práci s měřicím přístrojem a nějakou anténou přesně nevím co to bylo za typ. Bavili jsme se o hodně věcech byl u nás asi hodinu a půl proměřoval i stavající analog a říkal že to je dobře odvedená práce že by mě typoval i na to že bych mohl udělat i ten digitál pověděl mi že ted na firmě nemají čas každý den až do konce červernce jsou pořád v terénu na planelových domech ale pokud bych si to udělal tak by mi to přišel zkontrolovat (což se určitě hodí) říkal jsem mu o tomlde fóru říkal že už o tom někde slyšel a že když řeknu tyto údaje tak že mi ochotně poradíte (což asi podle komentů nevěřím ale za zkoušku nic nedám)
Takže toto říkál Technik (anténař) : Že pro lepší příjem signálu bude určitě potřeba zesilovač že Intenzita signálu je 53% a kvalita 78% z Z Polska a Ostravy ( Hošťálkovic) .
Pro polskou stranu mám anténu natočit na směr 49°41'7.0"N 19°1'47.0"E od tamodtud to nejlépe vysílá. Kanál 62, A Frekvence 802.000 MHz
Pro českou stranu : Anténu mám natočit na Hošťálkovice 49°51'41.0"N 18°12'44.5"E Intenzita signálu je 75% a kvalita 85% z Hoštálkovic.
ČT1 , ČT2, ČT4, ČT24 : Kanál 54 Multiplex 1 Frekvence : 738.000 MHz
Nova, Prima , Nova cinema, Prima cool, Barandov : Kanál 37 Multiplex 2 Frekvence : 602.000 MHz
Prima Love : Kanál : 51 Frekvence 714.000 MHz
Ocko , Metropol TV, Nova HD , CT HD : Kanál 63 frekvence 810.000MHz
Takže snad ted už mi poradíte prvky na stavbu Digi sítě. Technik říkal že is mám vybrat (raději) věci od Teroz ( O firmě jsem slyšel mám doma jeden rozbočovač na Analogové televize )