Autor Téma: Strong SRT 6500 naladění  (Přečteno 10411 krát)

Tomáš Hradil

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Strong SRT 6500 naladění
« kdy: 14. 05. 2011, 20:06:31 »
Dobrý den, jako laik bojuji dneska s naladěním STB Strong SRT 6500. Tento STB i s celým kopletem 2 LNB jsem již dostal a byl naladěn. Jako dekodovací kartu používám kartu od Skylink. Do dnešní doby fungoval normálně, mohl jsem přepínat programy od českých, přes slovenské až po německé a anglické.

Bohužel dneska jsem chtěl naladit i nějaké další s tím, že jsem STB resetoval přes tovární nastavení a pak bojoval s naladěním. Podařilo se mi naladit české programy, nešlo mi naladit německé programy. Na zdejší diskuzi jsem přišel na to, že možný problém je jenom v přepnutí DISEq. Po tomto nastavení jsem naladil konečně i ty německé a slovenské.

Problém je ale v tom, že když mi jdou slovenské programy, nejdou německé a tak musím to DISEq přepínat mezi A a B.
Jak nastavit, aby to fungovalo bez ohledu na nějaké toto nastavení a bylo to tak jako to bylo dřív? Před tím jsem to opravdu nijak nemusel řešit.
Děkuji Vám za odpověď

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Strong SRT 6500 naladění
« Odpověď #1 kdy: 14. 05. 2011, 20:30:56 »
Proboha-proč každý restartuje příjmač,místo toho aby tady položil dotaz,jak DOLADIT další kanály????? >:( >:( >:( máte špatně nastaveny DISEq přepínače.Parabola je nastavená? Naladěná? Pokud ano, v menu ladění nastavte družici Astra 1-19.2 na pozici 1,Astru 3A-23.5 na pozici 2-nebo u Vás,pozice 1rovná se A,pozice 2 rovná se B. A musí šlapat vše.
« Poslední změna: 14. 05. 2011, 20:33:51 od Drahoslav Brašule »
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re: Strong SRT 6500 naladění
« Odpověď #2 kdy: 14. 05. 2011, 20:37:08 »
To Vás ten dotyčný co Vám tohle věnoval asi moc rád nemá,větší křáp jsem snad v ruce ještě neměl. Jinak doporučuji přečíst si diskuze na digi....í tele...i,tam je toho o tomto typu napsáno mraky.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Tomáš Hradil

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Strong SRT 6500 naladění
« Odpověď #3 kdy: 14. 05. 2011, 20:41:41 »
Nevěděl jsem, že u STB tovární nastavení zruší absolutně všechno. Co může pak dělat člověk, co má satelit, ale nemá intertnet, aby si předtím, než něco provede s STB přečetl, co má a co nemá dělat.

Věřím, že Strong SRT 6500 je o ničem. Jaký mi doporučíte? Potřebuji dva skarty kvůli DVD.


Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Strong SRT 6500 naladění
« Odpověď #4 kdy: 14. 05. 2011, 20:42:13 »
Už ho navádím,ale máte pravdu Dane-je to shit:))
Edit:
No, záleží na peněžence,ale moc z 2 scarty už se nedá splašit.
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Milan Pantůček

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 129
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Strong SRT 6500 naladění
« Odpověď #5 kdy: 14. 05. 2011, 21:00:54 »
Dobrý den, jako laik bojuji dneska s naladěním STB Strong SRT 6500. Tento STB i s celým kopletem 2 LNB jsem již dostal a byl naladěn.
 
Bohužel dneska jsem chtěl naladit i nějaké další s tím, že jsem STB resetoval přes tovární nastavení a pak bojoval s naladěním.

Tovární nastavení znamená, že přístroj se uvede do stavu v jakém opustil továrnu, tj. nenaladěn. To, že jste obdržel naladěný přístroj, je bonusem Vašeho prodejce, který toto zřejmě provádí v rámci prodeje dekódovací karty.


Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Strong SRT 6500 naladění
« Odpověď #6 kdy: 14. 05. 2011, 21:08:18 »
Dobrý den, jako laik bojuji dneska s naladěním STB Strong SRT 6500. Tento STB i s celým kopletem 2 LNB jsem již dostal a byl naladěn.
 
Bohužel dneska jsem chtěl naladit i nějaké další s tím, že jsem STB resetoval přes tovární nastavení a pak bojoval s naladěním.

Tovární nastavení znamená, že přístroj se uvede do stavu v jakém opustil továrnu, tj. nenaladěn. To, že jste obdržel naladěný přístroj, je bonusem Vašeho prodejce, který toto zřejmě provádí v rámci prodeje dekódovací karty.
Mno...příjmače sice taky ladím,ale také důsledně všem zákazníkům říkám,nelezte do nastavení.. spíš bych řekl,že to byl dárek od někoho,ale danajský,když dotyčný nevysvětlil,co se může stát :)
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46


spyko

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 573
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Strong SRT 6500 naladění
« Odpověď #7 kdy: 14. 05. 2011, 21:16:43 »
Jsem taky laik,ale tovární nastavení neznamená automaticky to co vypustili z továrny,to by jste asi nenahrál žádný nový sw,ani ho neuložil-laická domněnka?
Manhattan/optibox aligátor/,AL85,Moteck 2100a,Bensat 120 hd,Panasonic 42PX80,philips 5680,180D


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re: Strong SRT 6500 naladění
« Odpověď #8 kdy: 15. 05. 2011, 06:40:11 »
Tomáš Hradil:SD - Mascom MC 1110 CrCi, HD - Gosat 7050HD. Třeba.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Tomáš Hradil

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Strong SRT 6500 naladění
« Odpověď #9 kdy: 15. 05. 2011, 09:09:51 »
Tak jsem se snažil udělat vše podle rady a nic. K jednomu satelitu jsem přiřadil A ke druhému B - nefungovalo. Tak jsem to přehodil a zase nic. Prostě nevím, co s tím.