Autor Téma: STV3 vypnuta pro CZ region v paketu CS Link?  (Přečteno 108928 krát)

David Křížka

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 84
    • Zobrazit profil
    • E-mail
STV3 vypnuta pro CZ region v paketu CS Link?
« kdy: 28. 04. 2011, 17:48:17 »
Mám CSLINK a nejde mi STV3 kvůli geografickému stínění (asi kvůli MS v hokeji). Je to škoda, měl jsem v plánu, že to, co neodvysílá Čtyřka, tak se kouknu na STV3.

DVB-T - CZ
DVB-S - CS Link(23.5E.) + FTA programy z Astra 19.2E a Thor 0.8W

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Malata1 Jak

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 463
    • Zobrazit profil
Re: STV3 vypnuta pro CZ region v paketu CS Link?
« Odpověď #1 kdy: 28. 04. 2011, 18:17:00 »
Skylink jede.


spyko

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 573
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: STV3 vypnuta pro CZ region v paketu CS Link?
« Odpověď #2 kdy: 28. 04. 2011, 19:55:15 »
Proto mám obě karty,byť mě skylik dožral a už jsem ji chtěl vyměnit za TNK HD,polák počká-až po hokeji !!! 8)
Manhattan/optibox aligátor/,AL85,Moteck 2100a,Bensat 120 hd,Panasonic 42PX80,philips 5680,180D


pista150 pista150

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 143
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: STV3 vypnuta pro CZ region v paketu CS Link?
« Odpověď #3 kdy: 28. 04. 2011, 21:32:09 »
Platí to aj opačne,pre SK region nejdú CT 4 a CT HD.


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re: STV3 vypnuta pro CZ region v paketu CS Link?
« Odpověď #4 kdy: 28. 04. 2011, 22:19:07 »
Vzhledem k tomu že na ČT4 i STV3 je stejný zápas tak to si fakt pomohli.  ;D
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Malata1 Jak

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 463
    • Zobrazit profil
Re: STV3 vypnuta pro CZ region v paketu CS Link?
« Odpověď #5 kdy: 28. 04. 2011, 23:11:20 »
Vzhledem k tomu že na ČT4 i STV3 je stejný zápas tak to si fakt pomohli.  ;D
Už si tu někdo stěžoval, jeden slovenský zápas na ČT4 živě nebude kvůli fotbalu.


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re: STV3 vypnuta pro CZ region v paketu CS Link?
« Odpověď #6 kdy: 29. 04. 2011, 06:20:34 »
Platí to aj opačne,pre SK region nejdú CT 4 a CT HD.

Jo už jsem taky zaslechl, známý si mi stěžoval, že mu nejde ČT4, má to regnuté na SK region samozřejmě. No tak co Slováci pojedou ze satu a ČT z DVB-T. Opravdu o naprosté prd jde. Jen ze sebe dělají přede všema blbečky, ale když je to baví....
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL