Děkuji za reakci; o té zprávě od Frontier Silicon vím, nechtěl jsem to tady zahlcovat informacemi. Akorát mně překvapil ten krátky časový interval mezi touto zprávou a výkopem Pure aplikující tento upgrejdovaný modul Verona 2 s podporou barev a slideshow. Asi je mezi nimi úzká spolupráce a rvali jim to z rukou již při vývoji chipu/modulu. Taky asi Frontier Silicon nekecá, že je předním dodavatelem DAB řešení (připomenu, že řešení Frontier Silicon mají obě rádia v mém podpisu).
Na tom vašem odkazu jsou foto ukázky, jeden z nich zobrazuje Ellie Goulding Love Me Like You Do, což je dost dlouhý text a vešel se tam; možná záleží, jak to slideshow má vysílatel ošetřeno.
To rádio Pure Elan E3 skutečně asi nemá dálkový ovladač, ale jak jsem říkal, to bych zřejmě obětoval ve prospěch slideshow. Taky svatá pravda co říkáte, Kdo si počká, ten se dočká, hlavně tady v Brně
Vaše zamyšlení, že "snad se tento modul prosadí u dalších výrobců" bude snad realitou, brutalita konkurenčního boje je nemilosrdná; pokud to nabere kvantitu výroby, u Frontier Silicon bych se až tak neobával o rozumnou cenu, horší je to u těch výrobců rádií; ale pokud Pure nasadil GBP 50, tak ostatní můžou jenom podlézat.