reklama

Autor Téma: Multiplex 4 - Ostrava - není signál  (Přečteno 8728 krát)

Alois Novák

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Multiplex 4 - Ostrava - není signál
« kdy: 07. 04. 2011, 08:03:59 »
Zdravím, asi od 1.4. nejede Multiplex 4 v Ostravě (Óčko, ČT HD, Nova HD).
Máte podobnou zkušenost nebo nějaké info?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 681
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
« Odpověď #1 kdy: 07. 04. 2011, 08:59:44 »
V Praze vše ok. Občasné výpadky v Brně nebyly výjimkou, takže bych se nedivil, kdyby tomu tak bylo i v Ostravě.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


K. Vav

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 225
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
« Odpověď #2 kdy: 07. 04. 2011, 09:11:38 »
Vysílání jde stále bez problému ve vzdálenosti 70 km od vysílače :-\ Problém bude asi u tazatele .... a proto je dvb-t tak nevýhodné a poruchové ..... jen díky majitelům zařízení :(


Josef Pavera

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 133
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
« Odpověď #3 kdy: 07. 04. 2011, 09:25:24 »
Mám jistotu že vše OK.Právě jsem to zkontroloval a ani se nijak nezměnil signál.Jsem asi ve vzdálenosti 40km od 1. máje.


pista150 pista150

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 140
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
« Odpověď #4 kdy: 07. 04. 2011, 13:41:37 »
Práve som sa vrátil z kopca Žiar(869)Kysuce na určitom mieste tú ide 63 k bez zmien,horšie to je z vysielačom Hladov 32+39,len slabý signál(nenaskenuje)ani inokedy pred tým.57 k Barrandov občas naskenuje.54 K LH aj na mobil TV.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Miroslav Kuzník

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 285
    • Zobrazit profil
Re: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
« Odpověď #5 kdy: 07. 04. 2011, 13:50:54 »
Mux 4 v Ostravě bez problemu


Filip Heczko

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 231
    • Zobrazit profil
Re: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
« Odpověď #6 kdy: 07. 04. 2011, 18:55:33 »
Vysílání jde stále bez problému ve vzdálenosti 70 km od vysílače :-\ Problém bude asi u tazatele .... a proto je dvb-t tak nevýhodné a poruchové ..... jen díky majitelům zařízení :(

Mohl bych se zeptat s jakou anténou(případně dalšími prvky na svodu) to berete? U mne to hraje pouze občas. Jsem od vysílače 1. máje vzdálen asi 40km. Asi to bude tím, že TVa má propad zisku nad kanálem 60. 


K. Vav

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 225
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
« Odpověď #7 kdy: 08. 04. 2011, 08:24:11 »
Pokud jste z Hnojníku, tak tam jede K63 i 59 naprosto bez problémů ....


Filip Heczko

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 231
    • Zobrazit profil
Re: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
« Odpověď #8 kdy: 08. 04. 2011, 14:16:18 »
Jsem ještě přibližně 12km JV dál (Karpentná). Aktuálně kanál 59 bezproblémový, 63 bez signálu.


Petr Sysel

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 14
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
« Odpověď #9 kdy: 08. 04. 2011, 14:39:36 »
V Petrovicích u Karviné - Prstné, kde dle pokrytí by MUX4 neměl být přijímatelný, ho chytám rodičům na anténu Color Klasic +. Je to původně vertikální anténa s dobrým ziskem nad 60K, kterou jsem upravil na horizontál. Na tuto anténu samozřejmě chytám všechny zbylé CZ MUXy z Ostravy. Mně se na slabé signály vždy vyplatily Colorky...


Servi Visje

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
« Odpověď #10 kdy: 29. 04. 2011, 20:56:30 »
11km od Ostravy, směr JZ od dubna MUX 4 nechytám. Ostatní jede.


Libor Seznam

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 46
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Multiplex 4 - Ostrava
« Odpověď #11 kdy: 04. 12. 2011, 22:57:33 »
Vím že je to staré téma, ale jen dotaz - jdou v Muxu 4 Ostrava HD Čt a HD Nova ? Mi jede jen Očko. Dík za info.


Milan Pantůček

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 129
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Multiplex 4 - Ostrava
« Odpověď #12 kdy: 05. 12. 2011, 15:22:33 »
Vím že je to staré téma, ale jen dotaz - jdou v Muxu 4 Ostrava HD Čt a HD Nova ? Mi jede jen Očko. Dík za info.
Musíte provést nové naladění kanálu. Nedávno se u HD programů měnily identifikátory PID.


 

reklama