Vážení, trošku nechápu ten povyk.
Podle všeho to vypadá, že placený bude zejména "programový" obsah, tabulky sledovanosti a podobně, což jsou zejména věci, o které mají zájem buď reklamní a PR firmy, a nebo zaměstnanci konkurenčních televizí.
Běžné info, které DigiZone má, zůstane normálně neplacené, fórum zůstane neplacené, běžné články a recenze zůstanou neplacené.
Kdo si bude chtít tyto informace zaplatit, ten si je zaplatí, kdo ne, ten se bez nich obejde a nebo si je najde jinde, pokud je tedy bude kde najít a nebude je DZ mít exkluzivně.
Ty naštvané a vulgární reakce bych chápal, kdyby se zpoplatnil celý web, a až na pár článků bylo vše nepřístupné. Teď je to ale právě naopak.
Mimochodem, DigiZone vyrostl jako technický web o digitálním vysílání - vysílačích, pokrytí, přijímačích, satelitních stanicích a podobně, program televizí a další "mediální" infoservis typu data sledovanosti se sem přidával až postupně, a třeba já osobně jsem sem kvůli tomu nikdy nechodil. Jestli se tedy zpoplatní právě toto, vůbec se pro mě nic nezmění, protože jsem ty věci stejně nečetl.