Autor Téma: Nova HD má zpožděnou stopu DD  (Přečteno 3141 krát)

Malata1 Jak

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 463
    • Zobrazit profil
Nova HD má zpožděnou stopu DD
« kdy: 05. 04. 2011, 19:43:40 »
Tak jsem zjistil, že ze satelitu přijímaná Nova HD má u 2. zvukové stopy Dolby Digital znatelné zpoždění odhadem 300 ms. U té první stopy to zpoždění nemá. Máte někdo podobnou zkušenost? Nebo spíše naopak potvrzení, že to tak není a chyba je v přijímači?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


DoxDox

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Nova HD má zpožděnou stopu DD
« Odpověď #1 kdy: 05. 04. 2011, 20:24:46 »
Dělá mi to taky. Po přepnutí do DD mi to zpozdí zvuk. Přemýšlel jsem, jestli mi to nedělá sat či receiver. Ale asi je chyba u nich...
Topfield HSCI 7700
Multifocus 19E - 23E
AV receiver Yamaha
Skylink


Vladimír Volný

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 55
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Nova HD má zpožděnou stopu DD
« Odpověď #2 kdy: 06. 04. 2011, 17:56:28 »
To zpoždění je na té nové frekvenci? Já si nějak nevšiml.


Malata1 Jak

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 463
    • Zobrazit profil
Re: Nova HD má zpožděnou stopu DD
« Odpověď #3 kdy: 06. 04. 2011, 18:46:27 »
To zpoždění je na té nové frekvenci? Já si nějak nevšiml.
Ano, na té nové frekvenci. Já si toho běžně nevšímám, ale tuhle jsem detailně koukal na SuperStar a tam holt bylo poznat, že do klavíru mlátí jinak než se to ozývá.


Vladimír Volný

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 55
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Nova HD má zpožděnou stopu DD
« Odpověď #4 kdy: 06. 04. 2011, 23:53:37 »
Na Superstar tedy nekoukám,ale zkoušel jsem to dnes sem tam přepnout na Novu a nepozoroval sem žádný problém. Vše synchronní.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Malata1 Jak

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 463
    • Zobrazit profil
Re: Nova HD má zpožděnou stopu DD
« Odpověď #5 kdy: 07. 04. 2011, 00:37:53 »
Na Superstar tedy nekoukám,ale zkoušel jsem to dnes sem tam přepnout na Novu a nepozoroval sem žádný problém. Vše synchronní.
A nemáte z toho nějakou nahrávku na srovnání? 


Vladimír Volný

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 55
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Nova HD má zpožděnou stopu DD
« Odpověď #6 kdy: 07. 04. 2011, 22:52:38 »
Bohužel, nic sem nenahrával.  :-\