Rozepsal ses hezky, ale pořád to jenom potvrzuje moje původní slova o tom, že SD 720x576 bude líp vypadat na HD ready než na HD full zkrátka proto, že HD ready má rozlišení nižší a víc se to blíží tomu původnímu SD. Dál už to nepitvej, protože to nemá smysl rozebírat pořád dokola, když závěr je tentýž a jenom tady nahráváš poctivým Pamětníkům, kteří jsou rádi, že zapnou TV, natož aby věděli co se tady vlastně řeší 
Nic takového to nepotvrzuje!!! Jediné co to potvrzuje je to, že jsi stále nepochopil princip přepočtu na nativ, a upscalingu. Jak "daleko" mají rozlišení k sobě navzájem je totiž naprosto lhostejné! Přepočítat i upscalovat nebo downscalovat je možné zcela libovolná rozlišení mezi sebou, a to vždy bez jakékoliv ztráty obrazové informace. Je to prostě jen a jen matematika. Nic jiného v tom není. Mimo to je to matematika na úrovni druhého stupně ZŠ!
Asi proto i upscaling z profi zařízení (např. Nova HD) pozná i slepej a jedinej kdo to nepozná je pan poctivý, protože mu to jeho Rubín nezobrazí
Sorry, ale teď ses jako odborník dost shodil, protože televizní vysílání asi fakt nebude tvoje parketa a i když jistý znalosti máš, tak si je zrovna v tomto případě neumíš správně dát dohromady a vypotíš tady naprostou ptákovinu 
Nějak jsem opět nepochopil souvislost tohoto Tvého příspěvku k danému tématu, ale aby bylo jednou pro vždy jasno: To, že něco nevíš, neumíš nebo něčemu nerozumíš, ještě neznamená, že to neví, neumí nebo tomu nerozumí někdo jiný nebo dokonce, že to neexistuje nebo vůbec nejde. Prostě jednoduše a zkrátka: Já sám jsem schopen přepočítat jakékoliv rozlišení na jakékoliv jiné rozlišení, upscalovat nebo downscalovat, a to bez ztráty obrazové informace. Pokud na to máš jiný názor, pak to ovšem rozhodně není můj problém, a jelikož ten přepočet používají výrobci TV ve svých zařízeních, stejně jako upscaling nebo downscaling, a také bez "vymýšlení" si obrazových bodů, pak je naprosto zřejmé, kdo si tu vymýšlí a honí triko. Dál už k tomu nemám co říct. Snad jen tolik, že na toto téma připravuju článek pro DigiZone, takže si to tu bude moct kdokoliv přečíst, a následně posoudit, kdo měl pravdu, a kdo vařil z vody. Prozatím děkuji za pozornost.