Autor Téma: Nejde naladit  (Přečteno 6824 krát)

josef brůžek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Nejde naladit
« kdy: 14. 03. 2011, 09:13:14 »
Dobrý den,koupil jsem Technisat HD8,podle návodu a internetu jsem satelit naladil,ukazuje mi hodnoty úroveň 84,kvalita 10,5dB.Jdou mi všechny programy,ale Nova Cinema a Óčko nejde.Prosím o radu co s tím,jsem naprostý amatér.Děkuji

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 562
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Nejde naladit
« Odpověď #1 kdy: 14. 03. 2011, 09:20:09 »
Promiňte, ale kde by se s nápravou Vašeho amaterismu mělo začít? Co zvládáte a co už ne?
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVR
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3 a 3 další


Lukáš Bartoň

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 20
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Nejde naladit
« Odpověď #2 kdy: 14. 03. 2011, 13:30:06 »
Pamětník umí pouze urážet,nevím jestli si starý nebo mladý ale jsi *****. Co odpověď to názor ****** v každém vláknu které se objeví.Nazdar.
« Poslední změna: 14. 03. 2011, 14:37:09 od Lukáš Polák »


jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Nejde naladit
« Odpověď #3 kdy: 14. 03. 2011, 13:35:31 »
Pamětník nikoho neuráží a v tomto konkrétním případě se korektně zeptal co dotyčný zvládá.On sám se ocejchoval jako uplný amatér nebo snad ne?


josef brůžek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Nejde naladit
« Odpověď #4 kdy: 14. 03. 2011, 14:14:57 »
Zvládl jsem naštelovat parabolu na Astru1 a Astru3 ,dosadit frekvence které bylo třeba pro Novu a pod.,ale Cinema a Óčko nejde.Víc toho neumím.proto žádám o radu a píši že jsem amatér.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 562
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Nejde naladit
« Odpověď #5 kdy: 14. 03. 2011, 14:21:46 »
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVR
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3 a 3 další


josef brůžek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Nejde naladit
« Odpověď #6 kdy: 14. 03. 2011, 14:28:59 »
nazdar ;)


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 688
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re: Nejde naladit
« Odpověď #7 kdy: 14. 03. 2011, 14:37:35 »
Pamětník umí pouze urážet,nevím jestli si starý nebo mladý ale jsi *****. Co odpověď to názor ****** v každém vláknu které se objeví.Nazdar.
Takže se uklidníme a dáme nohy do ledu... ;)
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


spyko

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 573
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Nejde naladit
« Odpověď #8 kdy: 14. 03. 2011, 14:46:58 »
Pamětník nikoho neurazil,p.Brůžek neuvedl žáden parametr,podle kterého by mu šlo pomoci ,kromě přístroje,nejsme věštci !!! Přístroj+karta,parabola,lnb,poloha ap.-kde to máme vyčuchat !!!
Manhattan/optibox aligátor/,AL85,Moteck 2100a,Bensat 120 hd,Panasonic 42PX80,philips 5680,180D


jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Nejde naladit
« Odpověď #9 kdy: 14. 03. 2011, 14:53:56 »
Ostatní stanice z příslušných TP hrají?Pokud ano které?


Lukáš Bartoň

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 20
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Nejde naladit
« Odpověď #10 kdy: 14. 03. 2011, 15:15:37 »
Tady je více práskačů jak v dobách komunismu,že p. Poláku s tím vytečkováním a uklidním se až  individua mdlého myšlení přestanou urážet hloupýma odpověďma,pokud nechci odpovědět tak držím papulu a né se povyšovat "vědomostma":P


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 688
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re: Nejde naladit
« Odpověď #11 kdy: 14. 03. 2011, 16:10:52 »
Pane Bartoni, mohl jste si všimnout, že kromě postu redaktora jsem také adminem na tomto fóru, takže bych vás požádal, abyste se choval slušně. Navíc jste napsal pouze dva příspěvky, ve kterých, jemně řečeno, vystrkujete růžky, tak jak čekáte, že na vás budu reagovat?
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re: Nejde naladit
« Odpověď #12 kdy: 14. 03. 2011, 17:52:20 »
Zbytečně silná slova pane Bartoň. Pokud tazatel opravdu neuvede alespoň základní informace tak je to opravdu věštba takže se vůbec nedivte reakcím ostatních.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


josef brůžek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Nejde naladit
« Odpověď #13 kdy: 15. 03. 2011, 17:24:23 »
Už vše šlape,jak má.


jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Nejde naladit
« Odpověď #14 kdy: 15. 03. 2011, 18:50:38 »
Smíme vědět příčinu proč uvedené programy neebylo možné naladit?