... Skutečně je sranda tady číst ty vaše plky a zvlášť za situace, když člověk sám u kabelovky pracuje přes 20 let a pak tady v diskuzi narazí na takový chytrolíny
Jsem ochoten věřit tomu, že u kabelovky pracujete 20 let, ani mi nic jiného nezbývá, nejsem soukromý detektiv, ani věštec, abych vypátral důvod Vašich rozporuplných informací. Podle několika Vašich reakcí jsem se dokonce domníval, že píšete o něčem, s čím sám nemáte osobní zkušenosti.
Já se snažím zde publikovat jen to, co si můžu prověřit na vlastní kůži. Proto vždy uvádím, že se jedná o situaci mojí, nebo o UPC to, co samo uvádí na svých webových stránkách. Když jste mojí informaci o rozbočení DVB-C v UHF zpochybnil s poukazem, že je distribuce v současnosti prováděna od 48 MHz, popsal jsem svojí reálnou situaci. Dnes argumentujete slovy "Ty seš úplně popletenej, protože skutečnost, že dneska vysílá DVB-C v UHF neznamená, že tomu tak bude na věky". Která z Vašich pravd je tedy skutečně pravdivá? Ta, že se na 48 MHz už distribuuje, nebo to bude někdy v budoucnosti? Můžete mít pravdu, můžete mít informace, ale pokud je neumíte druhým interpretovat a jen se pokoušíte druhé zesměšnit, klidně si je raději nechte pro sebe. Nikomu tím totiž nepomůžete.
A nakonec ještě poznámka. To, že je někdo zaměstnanec UPC ještě neznamená, že všechno ví. O tom jsem se na vlastní kůži přesvědčil při komunikaci s Klientským centrem i technikem UPC, při řešení mé snahy o zpřístupnění MUXů DVB-T na kanálech 21 až 23. Proč bych měl věřit právě Vám, že zrovna Vy víte všechno a nejlépe? Naopak, Váš způsob komunikace nevzbuzuje důvěru k Vašim informacím, zejména, když si vzájemně odporují. Pokud byste uvedl, že jste člen nejvyššího vedení společnosti, případně technický stratég, mohl byste ostatní ohromovat tím, co Vaše společnost bude dělat v budoucnosti. To já opravdu netuším, ale také na žádných předpokladech svá doporučení nestavím, jen na skutečné současné realitě. K této naší argumentační přestřelce by vůbec nemuselo dojít, kdyby jste na prvotní žádost reagoval přiměřeně, jasně a ne s úmyslem druhé zesměšnit slovy o blábolení, fušování, šťourání, zastydlosti, ujetosti, naivitě, bezhlavosti, blbosti, popletenosti, chytrolínech v tak banální záležitosti, jako je prosté rozbočení kabelovky do dvou přijímačů.