Autor Téma: Multiplex 1  (Přečteno 3037 krát)

David Patrman

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Multiplex 1
« kdy: 03. 03. 2011, 15:50:51 »
Dobrý den,
potřeboval bych poradit proč na multiplexu 1 mi nejde ČT2, ostatní je OK. Příjem z Černé hory přes seto-box. Děkuji

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Martin Hájek

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 489
  • Až umřu, dejte mi na penál samolepku Beatu.
    • Zobrazit profil
Re: Multiplex 1
« Odpověď #1 kdy: 03. 03. 2011, 16:03:27 »
Jak nejde? Nemáš jí v seznamu programů? Nebo je na její pozici tma? Šla ti před tím? Nesmazals ji omylem ze seznamu?
« Poslední změna: 03. 03. 2011, 16:07:54 od Michal Toth »
Loudness War zabijí hudbu!


David Patrman

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Multiplex 1
« Odpověď #2 kdy: 03. 03. 2011, 16:08:11 »
Vůbec se nezobrazí v seznamu při naladění, je tam ČT 1 ČT4 a ČT24


Hori97

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 128
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Multiplex 1
« Odpověď #3 kdy: 03. 03. 2011, 16:12:08 »
Nemáte ji někde bloknutou?
DVB-S/S2: 13E, 19.2E, 23.5E, 28,2E
DVB-T/T2: Multiplexy 1,2,3,4 + PS 12,13
                  Regionální sítě  4,7,8,12
DAB+ : ČRa (10D), Teleko (11A), ČRo (12C)


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re: Multiplex 1
« Odpověď #4 kdy: 04. 03. 2011, 06:35:20 »
Uveďte přístroj do továrního nastavení a spusťte vyhledávání programů znova.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0