Polské muxy 10D a 11B byly snad povinností.
11A - Katowice / Kosztowy, 10 kW, H nič?
hele, dobrá otázka, ale já jsem více ukecanej než odbornej tak musíš něco vytrpět
především jsem měl omezené možnosti studia v horském terénu, na krku dvě fenky (sorry ženo-zlato, že jsem Tě započetl); Poláci mně až tak nezajímali, konec konců je to hra na kopci že jako co reidiou vyplivne v ne běžném prostředí.
Nicméně po tvém dotazu jsem udělal těžký zpětný rozbor; jediný zdroj co znám je digitalworld.blaced.net (nevím jak je info aktualizováno) a hezky mi to do sebe zapadlo i když jedné věci nerozumím takže kdo ví jak to bylo.
Zřejmě jsem naladil polské muxy 10D (Kielce/Święty Krzyż 10 kW, Kielce/Targowa 1.2 kW), 11A (Krosno/Sucha Góra 10 kW, Rzeszów/Baranówka 0.79 kW), 11B (Kraków/Chorągwica 10 kW), 11C (Opole/Komin ECO 10 kW, Opole/G. Św. Anny 2 kW). No a nerozumím tomu, že bych naladil i 11A z Katowic (Katowice/Kosztowy 6 kW) - jak to že se dvě 11A nepohádaly.
Pamatuji se, že na severní straně Chopku rádio Pure po auto skenu ukázalo čáslici 38 a když jsem po skenu krokoval seznam stanic bylo jich 35. Jedna z možností je, že tam byl i mux z Katowic 11A:
Towercome Krížava 12A, 10 stanic, Kamzík 12C, 10 stanic = 20 stanic
Polskie Radio Kielce 10D, 9 stanic
Polskie Radio Krakow 11B, 2 stanice (plus 8 klonů)
Polskie Radio Katowice 11A, 1 stanice (plus 8 klonů)
Polskie Radio Opole 11C, 2 stanice (plus 8 klonů)
Polskie Radio Rzeszow 11A, 1 stanice (plus 8 klonů)
což je dohromady 35 stanic; klony představují PR1, PR2, PR3, PR4, Radio 24, Dzieciom, Radio Poland a Rytm; 10D dává ještě Radio Kielce, 11B dává Radio Krakow a Off Radio Krakow, 11A Radio Katowice a Radio Rzeszow, 11C Opole a Opole2.
Jedna z možností je, že 3 stanice jedoucí na všech kanálech mají nějaký rozdílný identifikátor a přístroj je při skenu započte;
možná je všechno jinak a nechávám to koňovi; ani nevím co v Polsku jede v SFN