Ani mne Alexi neudivuje Tvůj komentář mého příspěvku. Demagogie je také způsob diskuze. Toto vlákno jsem nezaložil já. První můj zdejší příspěvek popisoval mé zjištění, že i u placeného článku lze otevřít první odstavec. A zatím druhý komentoval změnu v recenzích, které byly dosud volně přístupné. Hodí se na to termín "neustálé otevírání diskuzí na téma placených článků"? Neřekl bych. Se způsobem vedení webu DZ se nemusím pasivně smiřovat a každý mediální podnikatel by měl mít přístup k reakcím těch, které chce oslovit. Je to taková zpětná vazba, která mu může nakonec pomoci jeho byznys správně směrovat. A, protože se nepovažuji za pouhého "ovčana", budu si své názory na web DZ tady prezentovat podle mého gusta. Pokud to bude pro redakci neúnosné, má prostředky, jak mne umlčet, ale nemusí jí dělat advokáta právě ten trapný typ diskutéra, jakým jsi Alexi právě Ty.
Ani v případě webu DZ si ale nemyslím, podobně jako u komerčních TV, že fungují z milodarů, financují je především poplatky za reklamu. A záleží také na šikovnosti, zda tento zdroj stačí, nebo se musí třeba dolovat korunky ze zpoplatněných článků, nyní, jak bylo nově oznámeno, i z recenzí "TOP" produktů.
Máš asi Alexi krátkou paměť. Placené sekce nejsou na DZ zavedeny celé roky, ale kdo s oblibou používá přehnané termíny jako "nikdo, všichni, stále, nikdy" a podobné hraniční výrazy, klidně dokáže tvrdit, že celé roky neustále a dokola pindám o zpoplatněném obsahu. Vzpamatuj se a nauč se počítat, ať nevypadáš jako ještě větší demagog, než jsi.