Pokud by jsi do problému s Hlubočcem viděl, nikdy by jsi nemohl napsat tohle: "...ale proč tedy nespustí RS 7 na K38 z Hlubočce s výkonem muxu4, který pokryje nejen Ostravu, ale současně i významně rozsáhlejší okolí?..."! a podobných "konstrukcí" o Lanové a jejím možném spuštění na X kanálech si svého času napsal taky dost! Ty jsi někdy pracoval v této oblasti? Na 99.999% určitě ne, to bys podobné bláboly nemohl napsat! Takže pokud problematice nerozumíš, nepiš různé své "konstrukce a dedukce", které se v žádném případě nezakládají na pravdě! A neboj, já jsem klidný, jen se pořádně směju, těm nesmyslům ,co tady jistí lidé jsou schopni vypotit! Pojem "mezinárodní koordinace" je ti zřejmě cizí! To co vím o rozšířování RS7 na ostravsku, si nechám pro sebe, ono by to stejně nemělo smysl publikovat, pokud budou v diskusích psát různí "konstruktéři" hypotéz a nesmyslů. Kdo chce, ten si je schopen adekvátní informace sehnat stejně jako já a nikoliv je vyžadovat na různých webec, po diskusích! A pokud vím, tak Chrobák Vrecko seš ty, protože rozumíš všemu, od koordinací tv kanálů, přes problematiku vlastnických vztahů u BD a SVJ. Běž do vlády, ta nová bude takové lidi určitě potřebovat!