Popis funkce smart TV co popisoval Jose je přinejlepším úsměvný, jinak zcela scestný. Každá značka to má jinak, takže opravdu zajděte do prodejny a nechte si jich pár ukázat.
To nevím, co je na to zcestného, když přesně takhle to v Philipsu je udělané.
Proto to také nevyužívám, k ničemu to defakto není a není nad použítí PC.
Ostatně, zde máš její vlastní poznatek ohledně LG...
Ano, dnes jsem vyzkoušela pouštění z Youtube přes Smart LG a byl to zážitek, že jsem měla chuť
rozdupat ovladač i televizi. Postup přesně jak popisuje
A zde máš poznatek jiného diskutujícího u Samsungu
Ano, ovládat youtube pres televizi je peklo - máme doma letošní model samsungu a nevím, kterej sadista to zadávání textu přes řádku abecedy, kde se dá posunovat jen lineárně, vymyslel.
Ještě bych k tomu měl, ale jednu poznámku, která zde ještě nepadla. My se zde bavíme stále o využití SMART TV přes dálkové ovládání, což je šílené. Ovšem nemusí se to dělat takhle. Třeba k tomu mému Philipsu lze připojit i myš i klávesnici a pak by to bylo samozřejmě jednodušší a o něčem úplně jiném. Takže možná by stále i za to prověřit televizory ke kterým lze připojit klávesnici a o kolik se to zjednodušší pokud se použije.
Až nyní jsem si všiml, že to zde zmíněno již je také..
Navíc k TV si můžete připojit myš/klávesnici (bezdrátovou) a pohybovat se na webu.
Ovšem na druhou stranu k tomu poznamenávám, že jakousi bezdrátovou myš jsem se k tomu svému připojit pokusil a nevzalo jí to... Klávesnici jsem připojit k televizoru nikdy nezkoušel, ale v manuálu tvrdí, že by to jít mělo...
Úsměvné je naopak tohle
přihlásíte se ke svému účtu YouTube (dáte zapamatovat aby vás to již neotravovalo) a pak máte k dispozici stejné kanály, playlisty jako na PC.
Jo a pak se jednoho krásného dne stane to, co Philipsu u Facebooku, tedy rok to funguje bezproblémově, tak jak říkáte...Pak učiní nějaké update Facebook nebo Philips, čert ví... A najednou máte po žížalkách a už si to nepamatuje. Ani náhodou. A musíte procházet šílenou procedurou včetně zadávání vygenerovaného kódu televizoru aby jste se tam dostal. A jak se odpojíte tak zas a znovu. Opravdu úžasná funkce aplikace Smart TV, to tedy jo...