S prominutím .My se tu hádáme do krve a zítra náhodou spustí v Brně Mux 4 se 100kW a bude po problému.
Co to zas blábolíš? Zas "argument" vycucaný z prstu, jen abys rozmělnil svoje nesmysly...
Nevím jak ty, ale já se s nikým nehádám, v pohodě u kafe jen dementuji nečí nesmysly, aby ostatní nebyli mateni
Takže zkuste ne dementovat ,ale dokázat ,že kanálová antena na 59 kanál,která se dá vyrobit ,když ne koupit, namířená na Rakousko tj. o 90st jinam než vysílač Mux3 v Brně, bude stejně ukazovat jako pánova x colorka,která má na 59 kanále skoro nulový zisk.Nepište pořád ,že něco nemůžu pochopit a dokažte to.Děkuji.
Jediný kdo tu má něco dokazovat jsi ty, tys tu první přišel s bláboly, tak je dokaž! Si myslíš, že vypustíš kravinu, třeba že voda může téct do kopce a někdo je povinný ti dokazovat že to tak není? Hodně naivní a primitivní :-D
Opakuji, já nemám důvad ani čas ani chuť ti nic dokazovat, mne v podstatě patlalové nezajímají. Jen mne dojímá, když někdo rozhlašuje ostatním tyto kecy. Pak ho zdementuji, což se s dementy má dělat, kvuli ostatním, aby ty rozšiřované bludy nebrali vážně. Ten kdo je pomatený, tomu se nedá vysvětlit nic.